Ellie og Cindy Teen rivalisering on Prinxy

Spiller Ellie og Cindy Teen rivalisering på Prinxy

Historien om Ellie og Cindy Teen rivalisering

Cindy og Ellie konkurrerer om at blive den mest populære pige i klasseværelset. De går begge på samme gymnasium, men der er kun plads til én populær pige - er du nysgerrig efter at vide, hvem der bliver vores vinder? Lad os finde ud af det ved at spille dette fantastiske spil for piger kaldet Ellie And Cindy Teen Rivalry!

Gymnasiet kan være en absolut jungle, men ligesom alt andet i livet kan det være meget nemmere, hvis du finder en måde at få det til at fungere for dig. At være den mest populære pige i gymnasiet kan måske hjælpe. Både Ellie og Cindy er forpligtet til at gøre, hvad der skal til for at vinde titlen. De er smukke og talentfulde, og de formår altid at konkurrere med hinanden, men denne gang får de brug for din hjælp. Det viser talenttid, er de klar til at imponere?

En af de uskrevne regler for "Sådan bliver du den mest populære pige i skolen" er at være dig selv så meget du kan. Det betyder, hvad end du gør for at imponere publikum... få det til at se ubesværet og naturligt ud. Er du allerede nysgerrig efter at se, hvilket ægte talent hver af dem vil kaste ind i konkurrencen? Så fortsæt, fortsæt med at spille dette sjove prinsessespil online på Prinxy.app og find ud af det.

Cindy er kendt for sine fantastiske rengøringsevner , og lad os se det i øjnene, alle elsker et rent klasseværelse. Vask de snavsede vinduer, saml resterne på gulvet og læg dem i skraldespanden, afstøv skrivebordene, ryd op i skabet og tør brættet af. Godt gået, damer! Klasseværelset er pænt og rent og klar til at imponere Cindys klassekammerater. Lad os derefter finde ud af, hvad Ellie har tænkt sig at gøre for at tippe vægten til hendes fordel!

Ellie er kendt for sine stylingevner. Selvfølgelig refererer hendes talent til at style hendes daglige outfits, men at forskønne et klasseværelse kan ikke være meget anderledes ... eller kan det? Bliv indretningsarkitekt og pynt sammen med Ellie klasseværelset med friske blomster, gardiner, farverige skriveborde og søde klistermærker. Tilføj derefter en god besked på tavlen... det vil tilføje nogle ekstra point til Ellies favør.

Tror du, at juryen nu er klar til at udpege den mest populære pige i skolen? Det ser ud til, at de skal se noget mere. Det var sådan, de fandt på den mest trendy outfit-udfordring. Fortsæt denne online konkurrence med en udklædningssession, hvor du kan klæde vores smukke skolepiger på i trendy tøj og pigetilbehør. Tryk derefter på næste knap for at finde vores vinder.

God fornøjelse med at spille Ellie And Cindy Teen Rivalry Game for piger online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug din mus, mens du udfører alle de givne opgaver i dette underholdende spil for piger

Lignende spil

Her er yderligere tre skolespil, du bør tjekke ud:

  1. Ollie går i skole
  2. Prinsesser tilbage til skolen
  3. Ellie og Blondie tilbage til skolen