E-pige Fashion Meiker on Prinxy

Spiller E-pige Fashion Meiker på Prinxy

Historien om E-pige Fashion Meiker

I dag er I talentfulde damer udfordret til at spille et fantastisk dukkemagerspil. Dens tema er inspireret af en meget populær modestil på TikTok, og du vil elske det. Så er du klar til at skabe din e-piges æstetik i E-girl Fashion Meiker- spillet til piger?

I lighed med alle dukkemagerspil, du kender meget godt, begynder dette spil også med en kreativ opgave, hvor du får tilpasset udseendet af din model. Tjek dine muligheder og beslut dig for hendes ansigtstræk, og overrask hende derefter med en fantastisk frisure. Byg den ved at vælge venstre og højre side af din e-piges frisure. Godt, lad os nu lege med denne piges hårfarve. En e-piges frisure er kendetegnet ved bløde pastelnuancer og signaturstriber i kontrasterende nuancer, ofte også pyntet med tilbehør, som sommerfugleclips og scrunchies.

Dernæst skal du behandle hendes ikoniske makeup- look. Det er en af de vigtigste dele af looket, så gør det rigtigt. E-piger vælger ofte tunge, sorte vingede eyeliner, lyse rødme fejet hen over deres kinder og næser og små midlertidige tatoveringer under øjnene. Fuldend hendes makeup med en flot læbestiftfarve og kom så videre og skab et unikt modelook til din e-pige. Til hendes look, mix og match cool og gotiske, men også bløde og søde genstande for at skabe hendes dagens outfit.

Fortsæt med dette sjove udklædningsspil , dyk ned i hendes trendy garderobe, og se, hvilke ting du kan vælge for at klæde hende på. Der er skjorter og baggy t-shirts at vælge imellem, der er jeans, shorts og plisserede nederdele, som du kan bruge til at skabe denne e-piges unikke outfit. Læg 90'er-nostalgi-t-shirts over turtle-necks og stribede t-shirts, sæt den valgte top sammen med dine yndlingsunderdele og seje sneakers. Vær kreativ og design din models forbløffende #egirl æstetiske look.

God fornøjelse med at spille E-girl Fashion Meiker-spillet for piger online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug din mus til at fuldføre alle aktiviteterne i dette online dukkespil til piger

Lignende spil

Her er yderligere tre TikTok-spil, du bør tjekke ud:

  1. E-pigers transformation
  2. Søstres hyggelige tider
  3. Skurke mod racisme