TikTok Supermodeller on Prinxy

Spiller TikTok Supermodeller på Prinxy

Historien om TikTok Supermodeller

Klæd dine yndlingssupermodeller på med TikTok Supermodels påklædningsspil til piger! Er du klar til at komme i gang med det sjove?

I TikTok Supermodels påklædningsspillet slutter du dig til Kendall, Riri, Ariana og Gigi til et enestående virtuelt modeshow. Først ud er Riri. Hun vil bære et outfit med print fra top til tå, og jeg må sige, at I kvinder kommer til at elske hendes specielle garderobe. Gennemse hendes brede udvalg af patchworkkjoler, smarte t-shirts med voldsomme dyreprint, og derefter gennem hendes udvalg af mini- og midi-nederdele, mix og match dem, som du ønsker, og vælg det vindende outfit, hun vil klæde hende ud med. Så gå videre og vælg et par trykte høje hæle til at fuldende hendes outfit med. En designertaske og nogle overdimensionerede øreringe ville perfekt fuldende hendes catwalk-outfit. Hvad synes du om udseendet?

Nu kommer vi ind på de pink og lilla ting. Dette er to af Ariana Grandes yndlingsfarver! Hun har en fantastisk samling af kjoler, og du vil ikke gå glip af den. De dækker alle længder og er velegnede til en række arrangementer, lige fra en afslappet frokost med pigerne til et forretningsmøde eller et arrangement på den røde løber. Gennemse alle mulighederne, mens du fortsætter med at spille dette online modespil for piger, lad Ari prøve de kjoler, du bedst kan lide, og vælg din favorit. Skal du vælge et afslappet look til hende eller rettere et rødt løber-look?

Så skifter vi gear for at skabe et outfit i neonfarver med krystaller og pailletter til smukke Gigi Hadid . Jeg tror, vi alle har fået noget neontøj i vores skabe et eller andet sted, men Gigi har taget det til et nyt niveau med sin kollektion. Med krystaller og pailletter i massevis, vil hun få alle hoveddrejninger, når hun træder ind i rummet. Forbered dine øjne, damer! Når du har besluttet dig for vinderkjolen, så fortsæt og tilbehør den med sandaler og funklende smykker. Godt arbejde, mine damer! Er du klar til noget mere?

Stop ikke her! Fortsæt med at spille vores Prinxy-spil med supermodeller og gør dig klar til at pynte endnu en berømt berømthed. Det er endelig showtime for Kendall Jenner ! Vi har gemt en fantastisk samling af aftenkjoler til hende, finder den bedste at klæde hende ud med, og glem så ikke at pynte på.

God fornøjelse med at spille TikTok Supermodeller online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug din mus til at gennemse alle mulighederne i dette online spil for piger.

Hvis du kan lide dette spil, kan du også prøve andre TikTok-spil fra Prinxy.app:

  1. TikTok VSCO piger
  2. TikTok flettede frisurer
  3. TikTok kærestemode