Supermodel Fashion Lookbook on Prinxy

Spiller Supermodel Fashion Lookbook på Prinxy

Historien om Supermodel Fashion Lookbook

Der er et job, der er ledigt i modebranchen, og I damer kommer til at elske det! Gigi Hadid har brug for hjælp til at designe sin lookbook, og du kan hjælpe hende! Kom og vær med til at komme i gang med Supermodel Fashion Lookbook påklædningsspillet til piger online på Prinxy.app!

Hvert år genopfrisker den smukke blondine sin lookbook og opdaterer den med billeder fra de seneste modebegivenheder. I år skal hun bruge billeder fra tre vigtige begivenheder på den røde løber, men hun har lidt travlt, og hun kan ikke håndtere sit outfit til de kommende modebegivenheder. Her er der brug for din hjælpende hånd i Supermodel Fashion Lookbook -spillet for piger. Kom i gang med dette splinternye berømthedsudklædningsspil , bliv Gigis personlige moderådgiver, og se hvilke fantastiske looks du kan sammensætte til vores smukke supermodel. I denne piges spil vil hun deltage i et modeshow, en musikpris, og hun vil også hænge ud med sine venner.

Takket være hendes job er Gigis garderobe fuld af de mest trendy outfits fra de mest berømte designere rundt om i verden. Du vil have en fantastisk tid ved at gennemse alt det designertøj, fantastiske høje hæle og diamantsmykker. Men lad os starte med den første begivenhed på Gigis travle dagsorden, som er en glamourøs modebegivenhed. Hun skal sidde ved siden af Anna Wintour til Chanel-modeshowet, og hun skal se fra sig. Så hvad skal hun have på? Der er smarte små sorte kjoler at vælge imellem, pailletter, jumpsuits, bandagekjoler og lange aftenkjoler med udskæringer, der kommer til at se fantastisk ud på hendes supermodelkrop. Vælg din yndlingskjole til Gigi Hadid, og match derefter dit valg med designerhøje hæle, smykker, en clutch-taske og en ny frisure! Godt arbejde, mine damer! Gad vide, hvad der kommer næste gang?

Den anden begivenhed på Gigis dagsorden vil tage dig til en musikpris. Hvad skal hun have på ved denne lejlighed? Der er smarte bluser og crop-toppe at vælge imellem, der er shorts med slangeskindsprint og lædernederdele tilgængelige i hendes garderobe, så mix og match dem, som du ønsker, og sammensæt et forbløffende look til vores berømte pige. Dernæst tilbehør det vindende outfit med stiletter eller metalliske støvler, seje solbriller og en farverig frisure. Efter disse glamourøse begivenheder slutter, vil hun gerne bruge lidt tid på at indhente sine BFF'er, så du får udfordret dig selv igen og skabe endnu et outfit til vores hotte supermodel. Klæd hende på i et par smarte jeans og en printet t-shirt, træk hendes hår i en hestehale, og fuldend hendes look med dine yndlingssneakers.

God fornøjelse med at finde tre seje outfits til disse begivenheder i dette online modespil for piger kaldet Supermodel Fashion Lookbook !

Spilkontrol

  • Brug musen til at interagere.

Lignende spil

Her er yderligere tre GRATIS berømthedsspil, du bør tjekke ud:

  1. Berømtheds BFF'er
  2. Sommermode for berømtheder
  3. Celebrity Fashion Farve Test