Jenner Sisters uhyggelige frisurer on Prinxy

Spiller Jenner Sisters uhyggelige frisurer på Prinxy

Historien om Jenner Sisters uhyggelige frisurer

Det er Halloween sæson, og alle gik amok med deres kostumer i år! Men ikke så skøre som pigerne i Kardashian-Jenner-familien. De er forpligtet til at stjæle rampelyset med deres uhyggelige kostumer, så de bad den berømte Kanye West om at hjælpe dem med at håndtere deres skræmmende Halloween-look. I damer kan deltage i forberedelsen i Jenner Sisters Spooky Hairstyles kendis-spil for piger. Spil det i dag, og bliv inspireret til dit eget uhyggelige Halloween-look!

Selvom det kan være rigtig svært for dig at tro på det, er Kanye West virkelig talentfuld, når det kommer til hårstyling. Han har beskæftiget sig med Kims daglige frisurer i årevis, og nu tog han med glæde udfordringen om også at style sine svigerinder. Kendall Jenner og Kylie Jenner fokuserer på frisurer uden for denne verden, og jer piger er inviteret til at få jeres tips og tricks fra dette online hårspil til piger.

Spil dette splinternye Halloween-tema-hårspil for piger kaldet Jenner Sisters Spooky Hairstyles , og vær forberedt på at hjælpe Kendall Jenner og Kylie Jenner med at håndtere deres Halloween-frisurer! Vælg den første pige, du vil hjælpe med at forberede først, og derefter en frisure blandt de tre muligheder, du har til din rådighed. Guide derefter Kanye West trin-for-trin, mens I to forsøger at skabe det. Klip, red, style og skab omfangsrige og unikke frisurer til dine berømte kunder. Når du har fuldført hårstylingopgaven, kan du også sætte dine stylistevner på prøve og også vælge deres Halloween-kostumer. I dette online udklædningsspil for piger finder du mange uhyggelige kostumer at vælge imellem. Mellem alle mulighederne kan du finde Wonder Woman kostumer og tilbehør, græskar pige kostumer, Spider Girl jumpsuits og mange flere. Glem ikke også at fuldende deres uhyggelige udseende med dramatiske ansigtsmalerier.

Udfordr dig selv til at genskabe alle de seks frisurer i dette online Halloween-temaspil for piger. Få dit eget Halloween-look inspireret af disse populære berømtheder, og del gerne dine kreationer med dine BFF'er! Hav det sjovt med at spille Halloween-spil online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug musen til at interagere.

Lignende spil

Her er yderligere tre GRATIS Halloween-spil, du bør tjekke ud:

  1. Kardashians uhyggelige makeup
  2. Halloween i den fortryllede skov
  3. Prinsesse Halloween Makeup Tutorial