Makeup Studio - Halloween on Prinxy

Spiller Makeup Studio - Halloween på Prinxy

Historien om Makeup Studio - Halloween

Piger, er I klar til at rocke et forbløffende Halloween-makeup-look? Vi bringer dig de mest uhyggelige Halloween-looks inspireret af tre berømte TikTokers i vores gratis-to-play Makeup Studio - Halloween-spil . Bare tjek dem ud ved at komme i gang med vores gratis feriespil for piger! Fra skurke til Monster High-karakterer kan du finde noget trendy Halloween-æstetik i vores spil. Spil det i dag!

Uhyggelig Halloween-makeup er ikke noget at skamme sig over. Det er en fantastisk måde at lade verden vide, at du ikke er bange for monstre, men monstre er bange for dig. Og sådan burde det være med enhver makeup: De skal komme med en attitude som dette DC Comicon-skurke-inspirerede look. Med en iøjnefaldende blanding af dristige farver og en cool tatovering, der tilføjer lidt kant og samtidig holder dig i rampelyset hele natten, har dette kostume alle funktionerne i dit drømmeoutfit. Tør at fuldende den med edderkoppeøreringe og en Poison-Ivy-inspireret grøn hovedkrans. Er du klar til noget mere?

Det er tid til at snavsede hænderne med Olivia, som gerne vil fejre denne Halloween med stil. Du vil hjælpe hende med at skabe det perfekte makeup-look, mens du nyder et par uhyggelige overraskelser undervejs. Ved hjælp af vores makeup-spil vil du være i stand til at skabe et spændende, men unikt look til Olivia. Hun vil have det til at være lidt ondsindet, så gå videre og vælg blandt alle de muligheder, vi har forberedt kun til hende! Der er dristige farver, legende designs, lange spidse negle i elektriske farver og heksetilbehør, der blandet vil skabe et kæbende Halloween-look. Hvad vil du vælge til hende?

Er I klar til noget mere makeup-sjov, piger? Siden du har spillet vores første og andet makeup-spil i Makeup Studio - Halloween-spillet , ved du allerede, hvad du kan forvente - masser af makeup-ideer at vælge imellem og en god portion moderigtige modeartikler. Men de to handlede om traditionelle Halloween-looks. Vi er her i dag med et tredje spil, der fokuserer på Monster High ghouls. Den smukke Emma er klienten denne gang, og hun har et utroligt look, som skal genskabes med din hjælp!

God fornøjelse med at spille Makeup Studio - Halloween make up-spillet online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug din mus til at gennemse alle mulighederne i dette online spil for piger.

Hvis du kan lide dette spil, kan du også prøve andre Halloween-spil fra Prinxy.app:

  1. Halloween Makeup Trends
  2. Ellie Halloween Trick Or Treat
  3. Halloween i den fortryllede skov