K-Pop nytårskoncert 2 on Prinxy

Spiller K-Pop nytårskoncert 2 på Prinxy

Historien om K-Pop nytårskoncert 2

Koncerter nytårsaften er allerede en tradition her på Prinxy, og i år giver vi en enestående oplevelse. Er du klar til det? Inspireret af det første spil i serien og drysset med et helt nyt udvalg af karakterer og tøjstykker, bringer vi K-Pop Nytårskoncert 2 påklædningsspil til piger, som enhver fan af BlackPink K-pop-bandet skal Spil. Gør dig klar til at bevise dine stylistevner, mine damer, mens du spiller denne vinterferie   udklædningsspil for piger online på Prinxy.app!

Men før jeg træder ind i fejringen, så lad mig minde dig om, hvor det hele startede. Kan I huske vores originale K-Pop nytårskoncertspil ? Spillet indeholdt det berømte k-pop-drengeband BTS, og sammen med Anna, Moana, Maleficent og Harley Quinn skulle du fejre det med stil. I år ryster Times Square igen af uro, og denne gang kommer fire flotte damer til at stjæle rampelysene, og vores BFF'er kan bruge din hjælp til at blive klar til årets koncert. Regina, Kiki, Bonnie og Elsa har billetter til BlackPink nytårskoncerten, og de skal bare have dig til at håndtere det rigtige udseende. Kom og vær med til at komme i gang med K-pop Nytårskoncert 2 påklædningsspil for piger!

Tryk på play, og mød de heldige piger, der deltager i BlackPink-koncerten på nytår ! Så gennemse deres udvalg af BlackPink-inspirerede outfits og forbered deres looks, mens du fortsætter med at spille dette gratis modespil til piger. Du starter denne modeudfordring med to af dine yndlings Clony-piger, Regina og Kiki. Det er ubesværet smart, det er det, Regina vil føle dette nytår, så løse denimbukser, croppede blazere og tweedkjoler i smukke pasteller er nogle af de tøjstykker, du kan vælge til hende. Gennemse hendes garderobe, mix og match dit yndlingstøj med smykker, sko og makeup-looks, og gør hende klar til tiden til årets koncert. Så gå videre til næste side i spillet og få den søde pige Kiki også et fedt festoutfit! Kikis inspiration til aftenens outfit kommer fra en af hendes yndlingssangere i bandet. Ligesom Lisa elsker hun også crop-tops, og det er det, du kommer til at finde i hendes garderobe. Smukke farver, legende mønstre og blanke stoffer er det vigtigste, du passer på i dette online påklædningsspil for piger. Når du er færdig med at vælge tøjet, skal du også fuldende det valgte outfit med et cool makeup- look!

Er du klar til noget mere? Hvad med at hjælpe Bonnie og Elsa til at se lige så smarte ud? Du starter med din yndlingsfashionista. Bonnie drømmer om perfektion til nytårslooket, og matchende sæt er hendes ting. Plaidprint, uni, pailletter eller dækket af funklende ædelstene, hun elsker dem alle. Dem, der findes i Bonnies garderobe, er en blanding af chic og sporty på samme tid, pige- og slikfarvede, og du kan endda mikse og matche dem med både høje hæle og sneakers. Klæd hende på i dem, du bedst kan lide, vælg den vindende, og forny den med en designertaske og funklende smykker. Sidst men ikke mindst får du hjulpet dronning Elsa med at se på sit bedste. I dette sjove prinsessespil er Elsas udvalg af ferietøj styret af hyggeligt strik og fritidstøj. Tror du, de kunne arbejde godt sammen? Bland dem som du ønsker, og afslut så Elsas festlook med et farverigt makeup- look.

God fornøjelse med at spille K-Pop Nytårskoncert 2 udklædningsspil for piger online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug din mus til at gennemse alle mulighederne i dette online spil for piger.

Her er tre nytårsspil mere, du bør spille næste gang:

  1. Ellie: Nytårsaften
  2. K-Pop nytårskoncert
  3. Prinsesser nytårskollektion