K-pop nytårskoncert on Prinxy

Spiller K-pop nytårskoncert på Prinxy

Historien om K-pop nytårskoncert

Nytårsaften i centrum af New York City blev en global tradition, og i år kommer disse BFF'er ind i sin kerne for at byde nytår velkommen med stil. Med et par timer før årets udgang ryster Times Square af uro, mens noget stort er ved at blive forberedt! Lige efter midnat vil det mest berømte K-pop-band i øjeblikket underholde forsamlingen med deres fede sange, og disse piger kan ikke vente med at se BTS-drengene optræde. De har billetterne, og de mangler bare det rigtige udseende, og her kan du hjælpe dem! Gør dig klar til at bevise dine stylistevner, mine damer, mens du spiller K-pop Nytårskoncert udklædningsspillet   for piger online på Prinxy.app!

Tryk på play, og mød de heldige piger, der deltager i BTS-koncerten nytår! To af dine yndlings Disney-prinsesser og to berømte skurke er villige til at deltage i koncerten, men der er ikke plads nok til, at to magtfulde kræfter kan være på samme sted. Eller er der? Vi hos Prinxy.app tror på, at skurke og prinsesser nytårsaften kan være venner, og vi forestillede os dette fede feriespil , hvor de byder det nye år velkommen sammen. Og hvilken bedre måde end at binde sig til koncerten med den elskede K-pop-sensation, BTS? Så lad os se, hvilke BTS-inspirerede outfits du kan sammensætte til vores piger, mens du fortsætter med at spille dette online udklædningsspil for piger!

Du starter denne modeudfordring med prinsesserne. Anna vil gerne have alt det hyggelige og smarte på til nytår, så denimtøj, oversize trøjer, strikkede blazere og dejlige pasteller er et must-have. Gennemse hendes garderobe, mix og match dine yndlingstøjsstykker med de rigtige smykker, frisurer og makeup-looks, og gør hende klar til tiden til årets koncert. Gå derefter til næste side i spillet, og få prinsesse Moana også et fedt festoutfit! Moanas inspiration til aftenens outfit kommer fra en af hendes yndlingsplakater med Bangtan Boys. Plakaten portrætterer de koreanske drenge klædt ud i galakse-inspirerede tøjstykker, og det er det, hun kommer til at bære. Regnbuefarver, galaksemønstre, satin og blanke stoffer, det er det, du ser efter i dette online prinsessespil til piger. Når du er færdig med at vælge tøjet, skal du også fuldende det valgte outfit med et cool makeup-look!

Er du klar til noget mere? Hvad med at hjælpe skurkene til at se lige så smarte ud? Den første i rækken til at opdage dine stylingevner er ingen ringere end Harley Quinn . Daddys Lil Monster vil opgive sine netstrømpebukser, røde og hvide tanktop og for korte bukser og erstatte dem med smarte skoleuniformer. Du ved, hun elsker dem! Dem, der findes i Harleys garderobe, er en blanding af smarte og sporty på samme tid, pige- og slikfarvede. Klæd hende på i dem, du bedst kan lide, vælg den vindende, og forny den med BTS-inspirerede smykker og med Harleys signaturfrisure. Sidst, men ikke mindst, kan du hjælpe Maleficent med at se bedst muligt ud. Selvom hun kom på ideen om at bære tøj inspireret af det koreanske band, var det svært at overbevise hende om at skifte sin lange sorte kjole og erstatte den med noget andet. Noget som jakkesæt og skjortekjoler, de ville være den bedste mulighed for hende. Der er nogle stilfulde muligheder i hendes garderobe, de fleste af dem har neutrale farver, maskulint snit, elegante flæsede skjorter. Find det bedste formelle look til vores seneste pige i banden!

Inden du skynder dig til årets koncert, test dine indretningsarkitektevner og hjælp pigerne med at dekorere deres værelser med plakater af deres yndlingsdrengeband. Der er mange muligheder til din rådighed i dette online dekorationsspil til piger, vælg dem du bedst kan lide. Sæt derefter stemningen, lysene, dekorationerne rundt om scenen, og få gang i festen! Tag derefter et billede af din kreation, og del det med dine venner!

God fornøjelse med at spille K-pop-nytårskoncert- udklædningsspillet for piger online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug musen til at interagere.

Lignende spil

Her er tre nytårsspil mere , du bør spille næste gang:

  1. Ellie: Nytårsaften
  2. Harleys "New Years, New Me"
  3. Prinsesser nytårskollektion