Prinsesser byder velkommen til vinterbal on Prinxy

Spiller Prinsesser byder velkommen til vinterbal på Prinxy

Historien om Prinsesser byder velkommen til vinterbal

Den kolde årstid er her, og disse smukke Disney-prinsesser planlægger at fejre det rigtigt! Snedronningen står for at arrangere vinterballet i år, og jer damer er inviteret til at hjælpe hende! Hun tog sig allerede af alle de vigtige detaljer, men hun har dog stadig brug for dine moderådgiverfærdigheder. Vil du hjælpe hende med at bestemme, hvad hun skal have på i aften? Spil Princesses Welcome Winter Ball dress up-spillet for piger, og disse tre bedste venner ser helt fantastiske ud til det årlige vinterbal!

Hvert år fejrer Elsa, Askepot og Snehvide den første sne med et velkomstbal. Arrangementet finder sted i den frosne Arendelle, og alle er inviteret til at deltage i den smarte fest! Alle er begejstrede for det, og det er vores værter også! De har ventet på sådan en glamourøs begivenhed for at bære deres elegante kjoler igen, og det er her, du kan hjælpe dem! Kom i gang med Princesses Welcome Winter Ball- spillet, og begynd at bevise dine fashionista-færdigheder på Queen Elsa . Hendes signaturfarve er isblå, men i år kunne hun prøve noget andet, hvad synes du? Tag et kig gennem hendes garderobe, få hende til at prøve babylyserøde og gule kjoler, og vælg den vindende. Tilbehør derefter dit udvalg med en elegant imiteret pelsfrakke, en flot frisure og gyldne smykker.

Den næste i rækken til at opdage dine fantastiske stylingevner er prinsesse Snehvide . I år er hun til sofistikeret broderi og perler, så bliv ikke for overrasket over at opdage et imponerende udvalg af stropløse kjoler dækket af perler eller elegante broderede kjoler i hendes garderobe. Klæd Snehvide i din yndlingsballkjole, og glem ikke at vælge en dejlig pjusket frakke for at holde hende varm på vej til bal. Style hendes hår i perfekte krøller og fuldend hendes outfit med funklende smykker.

Sidst men ikke mindst, hjælp Askepot med at finde sit perfekte look, næste gang! Der er farvestrålende kjoler tilgængelige i hendes garderobe, højhælede sko til at matche, og endda også nogle elegante frakker. Mix og match dem i et forbløffende look og fuldend det med funklende smykker efter eget valg.

Hav en god tid med at spille Princesses Welcome Winter Ball dress up -spillet for piger online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug musen til at interagere.

Lignende spil

Her er tre modespil mere, du bør spille næste gang:

  1. What To Wear Winter Edition
  2. Winter Sisters Fashion Trends
  3. Mega Dressup - Årstidernes bedste