Prinxy Winterella on Prinxy

Spiller Prinxy Winterella på Prinxy

Historien om Prinxy Winterella

Nu hvor de kølige vinterdage er kommet for at blive, bringer vi en god ting at se frem til vinterens makeup-looks. Vores splinternye Prinxy makeup-spil er inspireret af farverne, der styrer snesæsonen   til piger bringer et udvalg af sofistikerede vintermakeup-looks, som du kommer til at elske. Når du er færdig med at spille Prinxy Winterella , vil du gerne opgradere dit daglige makeup-look med nogle nye tilføjelser, som du kan finde i vores spil. Er du klar til at komme i gang?

Vær advaret, de makeup-muligheder, du vil finde i dette online makeup-spil til piger, er alt andet end almindelige. Der er is og frost, kolde blå nuancer, grå og en lille smule lilla. Der er gnistre, ædelstene og sofistikerede ansigts- og halsdesigns, der hjælper dig med at komplementere dit instagrambare vinterlook. I Prinxy Winterella bringer vi 3 frostige makeup-looks, og trin for trin lærer du, hvordan du genskaber hver af dem. Er du klar til at tage et kig?

Lad os først støve din forfængelighed af og så komme i gang med dette helt nye Prinxy eksklusive vinterspil kaldet Prinxy Winterella , hvor du skal møde vores tre smukke damer med spillet. Du kender dem måske slet ikke, men du bør helt sikkert vænne dig til deres ansigter! I dette spil har vi Kiki, Olivia og Regina.

Den første Clony-pige, du skal forskønne i dag, er smukke Olivia . Hun er makeupartist og Instagram-influencer, og i dag deler hun nogle af sine makeup-tips og tricks. Sammen med Olivia skaber du et besmykket blå makeup-look, men ikke før du forbereder hendes teint ordentligt til den sofistikerede makeup-session. Påfør hurtigt de rigtige tonere og fugtighedscreme på hendes ansigt, og vær derefter klar til at opdage mulighederne for Olivias winterella makeup-look. Øjenskyggerne kommer i en lang række blå nuancer, som du kan blande i forskellige kombinationer. Så kan du fortsætte med din makeup-opgave og påføre nogle stykker glimmer på hendes øjenbryn, et lag mascara, isnende blush og en fed læbestiftskygge. Gå ikke glip af Olivias samling af ansigtsjuveler, og vælg nogle for at fuldende hendes vintermakeup-look. Er du klar til noget mere? Slut dig til Regina næste gang!

Regina er en fremmed for vintersæsonen, men hun kan ikke vente med at prøve koldfarvet makeup for første gang i sit liv. Vi har forberedt et snefnug-inspireret makeup-look til vores smukke Clony-piger, og denne gang får du sat al din kreativitet på prøve. Rens hendes ansigt først, og påfør derefter et tyndt lag foundation. Gå derefter igennem alle de muligheder, vi har forberedt til din rådighed i denne anden makeup-enhed, bliv kreativ og se, hvilket frosty makeup-look du kan sammensætte til vores skønne pige her. Godt arbejde, mine damer! Er du klar til at opdage Kikis vinter makeup look næste gang?

Den makeup, der er forberedt til Kikis make-up session er en af de mest komplekse. Den byder på fantastiske vinterlandskaber, der dækker det meste af hendes ansigt. Med hjorte, pingviner og fortryllende naturhjørner, der smukt dækker hendes hals, med lilla øjenskygger og glitrende øjenbryn, kan Kikis makeup-look være lige så sofistikeret, som du ønsker.

Kan du lide det udseende, du har fået indtil videre? Det sjove er langt fra slut. Nu er du udfordret til at gå tilbage og blande hver makeup som du ønsker. Tag et billede af din kreation, og del det med dine venner. God fornøjelse med at spille Prinxy Winterella -spillet for piger online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug din mus til at gennemse alle mulighederne i dette online spil for piger.

Hvis du kan lide dette spil, kan du også prøve andre   Skønhedsspil af Prinxy.app:

  1. Ellie Winter Makeover
  2. Ellie: Maskne Ansigtspleje
  3. Halloween Makeup Trends