Snegurochka russisk isprinsesse on Prinxy

Spiller Snegurochka russisk isprinsesse på Prinxy

Historien om Snegurochka russisk isprinsesse

Opdag en ny fantasifigur, mens du spiller online dress up-spil på Prinxy.app! Denne gang vil vi gerne præsentere dig for denne smukke snejomfru, også kendt som en Snegurochka i de russiske eventyr. Hun er barnebarn og hjælper til far Frost, og i løbet af nytåret er hun med til at planlægge festerne for børn. I dette spil på flere niveauer for piger kaldet Snegurochka Russian Ice Princess , kan du hjælpe vores smukke prinsesse med at forberede sig til nytårsfejringen .

Er du klar til at opdage den første opgave, hun har forberedt til dig? Det første niveau byder på et dekorationsspil , som I piger kommer til at elske. Vores Snegurochka bor i et pragtfuldt sommerhus nær skoven, og hendes stuevindue indrammer perfekt vinterlandskabet udenfor. Udsigten er helt betagende, og alt hvad du skal gøre er at bringe lidt varme og hygge til hendes stue! Heldigvis har du alt det pynt, du har brug for, til din rådighed og kan vælge dem, du bedst kan lide. Pynt det vinterlige rum med et smukt juletræ, farverige gardiner, et fancy tebord eller en hyggelig sofa. Indstil uret før midnat, og flyt derefter til anden fase i dette online feriespil for piger.

Dernæst får du også bevise dine makeupartistevner, da det andet niveau i Snegurochka Russian Ice Princess -spillet bringer et sjovt makeup-spil . Overrask vores pige med dejlig makeup lavet af kolde øjenskyggefarver, pink blush og kirsebærfarvede læber. Afslut hendes makeup-look med sort mascara, og glem så ikke at ændre formen på hendes øjenbryn for et helt nyt look. Alle makeup-produkterne i dette spil kommer i seks unikke muligheder. Tjek dem alle ud og find noget, der vil se godt ud på hende. Tryk på 'Udført', når du er klar, og gå videre til spillets tredje niveau.

Det tredje niveau bringer et sjovt udklædningsspil , hvor du kan vælge en smuk traditionel russisk kjole til vores Snegurochka. For at klæde vores isprinsesse på, skal du gennemgå hendes imponerende udvalg af smukke kjoler, pelsbeskårne frakker, handsker og kokoshniks med perler. Mix og match dine yndlingsgenstande til et festligt look. Det er det!

God fornøjelse med at spille Snegurochka Russian Ice Princess -spil for piger online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug musen til at interagere.

Lignende spil

Her er tre andre prinsessespil, du bør spille næste gang:

  1. Prinsesse skøjteeventyr
  2. Sisters Winter Escape
  3. Eliza og Annie vintertrends