Ellie: Nytårsaften on Prinxy

Spiller Ellie: Nytårsaften på Prinxy

Historien om Ellie: Nytårsaften

Yay, vi er nået til den sidste dag i 2020! Lad os fejre det med stil sammen med en af dine yndlingsfigurer fra Prinxy.app! Smukke Ellie er ansvarlig for at underholde dig i år, og hun har helt sikkert nogle gode ideer i tankerne. Ligesom mange af os tilbringer hun også nytåret derhjemme, og hun kom med en travl dagsorden for den 31. december. Slut dig til at komme i gang med dette splinternye feriespil for piger kaldet Ellie: New Year's Eve , og lær af vores pige, hvordan man rocker nytår derhjemme, og ser godt ud selv i pyjamas, hvis du vil!

Jeg er nødt til at fortælle jer med det samme, at Ellies nytårsaften 2021 vil se meget anderledes ud end sidste års fejring. Coronavirus-pandemien ændrede alt, hvad vi plejede at gøre i vinterferien, så i stedet for at tage ud til en glamourøs aften i byen, vil mange af os nøjes med en aften på sofaen. Men at overnatte mellem år i hjemmet betyder ikke, at det ikke kan være lige så festligt som år tidligere. Med den rette planlægning kan du stadig få en super sjov nytårsfest lige derhjemme! Heldigvis kan du lære af vores berømte influencer, hvordan du gør det! Er du klar til at begynde at planlægge den bedste nytårsaften sammen med Ellie? Så lad os trykke på play-knappen og begynde at planlægge!

Først og fremmest, byd det nye år velkommen med et rent værelse! Ellies soveværelse er lidt rodet, så I to damer skal gøre lidt rent . Saml tøjet spredt rundt i rummet, træk og slip det i skabet, ordnet sengen, afstøv væggene og støvsug gulvet. Opfrisk derefter luften i rummet ved at drysse en aromatisk spray efter eget valg. Godt arbejde, mine damer! Lad os nu hjælpe Ellie med at forberede sig til at byde det nye år velkommen!

I det næste niveau af spillet har du mulighed for at lære nogle af Ellies skønhedstips og tricks. Spil alle trinene i dette online makeover-spil for piger, og lær af vores skønhedsguru, hvordan du forkæler dig selv derhjemme. Start med ansigtsbehandlingen. Forkæl Ellies teint med delikate rensemidler og tea tree-masker, der vil fjerne acne-arrene øjeblikkeligt, og forbered derefter et afslappende boblebad til hende. Vask hendes smukke blonde hår med shampoo og balsam, og glem så ikke at behandle hver hårstrå med en nærende olie, der vil give hendes hår et silkeblødt look og touch. Overrask hende derefter med et professionelt makeup- look! I Ellies imponerende makeup-kit finder du alt, hvad du behøver for at skabe et statement-look til hende. Vælg fed eller glitrende øjenskygge til Ellies festlige makeup, og komplimentér derefter den valgte øjenskyggefarve med den rigtige blush og en læbestift, der passer til. Tegn en perfekt katteøjelinje, påfør noget mascara, og glem ikke også at forme hendes øjenbryn. Dernæst skal du hjælpe hende med at vælge sit outfit!

På den næste side af vores nytårs-tema-spil bliver du udfordret til at vise dine moderådgiverfærdigheder og hjælpe Ellie med at finde det perfekte outfit til hendes unikke nytårsfest! Selvom der ikke kommer gæster, og hun højst sandsynligt vil tilbringe aftenen i sofaen foran fjernsynet, er det obligatorisk at have noget på, der giver hende et godt humør! Så hvad skal hun have på? Spil dette online Ellie- udklædningsspil for piger, og glæd Ellie i dit festlige yndlingslook. Der er paillettekjoler at vælge imellem, gennemsigtige toppe, tutu-nederdele, bukser med slangeprint og endda nogle seje, flåede jeans til din rådighed i hendes garderobe. Gennemse dem alle, vælg din favorit, og sæt det vindende look sammen med høje hæle og tilbehør efter eget valg.

Sidst, men ikke mindst, pynt sofabordet i stuen med lækre lækkerier og friske drinks. Dernæst skal du beslutte dig for det fyrværkeri, hun vil være vidne til fra sit vindue i år. Sørg for at blive færdig med at dekorere i tide til nytårsfyrværkeriet!

Spilkontrol

  • Brug musen til at interagere.

Lignende spil

Her er tre nytårsspil mere   du skal spille næste gang:

  1. Søstre nytårsaften
  2. Harleys "New Years, New Me"
  3. Prinsesser nytårskollektion