Valentines makeup trends on Prinxy

Spiller Valentines makeup trends på Prinxy

Historien om Valentines makeup trends

Fejr Valentinsdag på en helt ny måde i år. Få dig selv et slik-pink makeup-look, drys det med glitter og perler, og vær forberedt på at imponere dine date- eller sociale mediefølgere med et yndigt ferielook i søde slik farver. Få din inspiration fra vores smukke fashionistaer, mens du spiller Valentine's Makeup Trends -spillet for piger online på Prinxy.app!

Så lad os se, hvad dine muligheder er. Kom i gang med dette gratis-at-spille ferie-makeup-spil , og vær klar til at opdage tre unikke makeup-looks, der vil få masser af wows denne Valentinsdag . Uanset om du beslutter dig for at fejre denne dag med din elskede eller alene med vores fantastiske piger og deres fede makeup-ideer, vil du få mest muligt ud af det. Derudover er det endnu en chance for dig til at imponere med dine makeupfærdigheder, og vi sørgede for, at du får de bedste kosmetik og ansigts-perler i Valentine's Makeup Trends- spillet. Er du klar til at tage et kig?

Den første influencer, der skal lære dig nogle af hendes makeup-tricks, er smukke Rose . Det er første gang, du kommer til at hænge ud med Rose, og vi er sikre på, at du kommer til at elske hende. Rose er en skør rig asiat, der forvandlede sin kærlighed til makeup til et onlineimperium. I dag laver hun korte makeup-videoer på TikTok, og for ekstra skønhedstips og tricks arrangerer hun online skønhedsmesterklasser. Sammen med Rose skaber du Valentines specielle makeup- look, der byder på masser af rosenrøde nuancer og hjerteformede designs. Men ikke før du forbereder hendes teint ordentligt til den sofistikerede makeup-session. Påfør den rigtige toner og fugtighedscreme på hendes ansigt, og opdag derefter mulighederne for Roses super søde makeup-look. Øjenskyggerne kommer i en bred vifte af røde, lyserøde og gule nuancer, som du kan blande i forskellige kombinationer. Så kan du fortsætte med din makeup-opgave og designe et stort hjerte på hendes ansigt, som du kan farve i enhver nuance, du ønsker. Fuldend tegningen med funklende ansigts ædelstene, og afslut derefter din Valentines specielle makeup med looket ved at vælge de rigtige faux-øjenvipper til vores pige. Er du klar til noget mere? Slut dig til Ashely næste gang!

Ashley er også ny blandt vores Clony-piger. Dette Valentinsdag-spil markerer hendes indtog i vores glamourøse verden af influencers, makeupartister, modedesignere og mere. Ashleys passion for seje makeup-looks startede, da hun gik i gymnasiet. Nu studerer hun for at blive en succesrig spildesigner, men fra tid til anden elsker hun at hente sine makeup-børster og skabe fantastiske looks til sit ansigt. Til denne Valentinsdag vil hun blive stor med hjerteformede skygger omkring øjnene og på kinderne. Kom og hjælp hende med at genskabe et forbløffende look, mens du gennemser alle de makeup-muligheder og farver, der er tilgængelige i Ashleys makeup-kit. Læberinge er hendes signaturting, så glem ikke at vælge nogle for et komplet look. Er du klar til at slutte dig til Olivia, næste gang?

Dronning Olivia laver stadig bølger på Instagram med det isnende blå makeup-look, hun for nylig skabte til dig i vores hit makeup-spil Prinxy Winterella . Selvom det er noget af en udfordring for hende at blive lyserød, er Olivia super spændt på at vise dig, hvad hun har for dette. Kom og hjælp hende, mens du fortsætter med at spille vores skønhedsspil for piger. Med flimrende øjenskyggemuligheder, glødende highlighter-muligheder, pigeklistermærker og trending-tilbehør fra TikTok skriger Olivias makeup-look på originalitet, og du er her for at sikre dig, at det ser så sofistikeret ud, som hun ønsker det.

Kan du lide det udseende, du har fået indtil videre? Det sjove er langt fra slut. Nu er du udfordret til at gå tilbage og blande hver makeup som du ønsker. Tag et billede af din kreation, og del det med dine venner. God fornøjelse med at spille Valentine's Makeup Trends -spillet for piger online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug din mus til at gennemse alle mulighederne i dette online spil for piger.

Hvis du kan lide dette spil, kan du også prøve andre Valentinsdag-spil fra Prinxy.app:

  1. Min hemmelige valentin
  2. Harley lærer at elske
  3. Eventyr vs skurk Valentinsdag