Prinsesse Valentins Crush on Prinxy

Spiller Prinsesse Valentins Crush på Prinxy

Historien om Prinsesse Valentins Crush

Princess Valentine's Crush er et gratis spil for piger, hvor et af dine yndlings Disney-par gør sig klar til at tage på en romantisk date lige på Valentinsdag? Vil du gætte, hvem de kan være? Kom i gang nu for at finde ud af det!

I dette online feriespil kan du hjælpe Elsa og Jack Frost med at forberede sig på at få den perfekte date denne Valentinsdag. De er så begejstrede for det, og de vil begge gerne se godt ud. Så jer piger bliver udfordret til at hjælpe dem med at klæde sig ud og vælge de bedste outfits til denne date. Er du til denne udfordring? Så vær klar til at gå i gang med makeup -opgaven Dronning Elsa har forberedt til dig. Hun planlægger at imponere sin Valentine med et naturligt look, og vi har forberedt et imponerende udvalg af øjenskygger i smukke pasteller, naturlige muligheder for blush-paletten og endda otte læbestiftfarver, som du kan vælge imellem. Skab hendes naturlige makeup i dine yndlingsfarver, og fuldend derefter hendes endelige look med et par nye kontaktlinser. Fortsæt derefter med at spille vores Elsa- udklædningsspil .

I dette prinsessespil kan du vælge mellem flere røde kjoler, som dronning Elsa kan bære på denne særlige dag. Rød er passionens og kærlighedens farve, og det er en af de farver, der bruges mest på Valentinsdag. Elsa er fast besluttet på at imponere sin kæreste, og her kan du hjælpe hende. Gennemse hendes udvalg af blondekjoler og feminine jumpsuits, klæde hende ud i dine favoritter, og vælg den, der ser bedst ud på hende. Tilfør den derefter med en legende frisure, funklende smykker og nogle seje solbriller. Fortsæt derefter med din moderådgiveropgave, og vælg et matchende outfit til Elsas Valentine. Er du klar til noget mere?

Opret et flot fotohjørne, og tag et billede for at forevige deres særlige dag sammen. Dekorer den med ferieklistermærker og post på sociale medier. Hav en god tid med at spille Princess Valentine's Crush -spillet for piger online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug din mus til at gennemse alle mulighederne i dette online spil for piger.

Lignende spil

Hvis du kan lide dette spil, kan du også prøve andre Valentinsdag-spil fra Prinxy.app:

  1. Min hemmelige valentin
  2. Harley lærer at elske
  3. Eventyr vs skurk Valentinsdag