Påske Glamping tur on Prinxy

Spiller Påske Glamping tur på Prinxy

Historien om Påske Glamping tur

Fejr forårsferien med stil sammen med to af dine yndlings Disney-piger! I påsken skal Elsa og Anna på glamping, og I, damer, er inviteret til at være med! I dette splinternye Prinxy dress up spil   kaldet Easter Glamping Trip , hjælper du Frozen-søstrene med at vælge deres smarte outfits til den kommende tur. Så kan du hjælpe dem med at dekorere deres smarte telt, og endelig kan du sammen med dem gennemføre en sjov aktivitet med ferietema. Er du klar til at deltage i det sjove?

I dette gratis prinsessespil for piger fejrer du påsken på traditionel norsk måde. En måde, nordmændene elsker at fejre påsken på, er ved at udforske naturen i et par dage. I år skal vores norske søstre på glamping i bjergene, hvor de planlægger at slappe af under solen dagen lang. Til det bookede de det mest Instagrammable glamping-sted i Norge, og nu har de brug for din hjælp til at gøre deres outfits klar til den smarte tur. Kom og vær med til at komme i gang med Easter Glamping Trip- spillet for piger, og se, hvilke fede ferielooks du kan sammensætte til dem. Som deres moderådgiver kan du vælge mellem en imponerende kollektion af boheme-kjoler, broderede toppe, strikbluser, jeans, shorts og aztek-printede overdele. Gå gennem alle de tilgængelige muligheder, og vælg dagens perfekte outfit. Så gå også gennem det brede udvalg af tilbehør, og vælg dem, du bedst kan lide for at fuldende prinsessernes glamping-look: øreringe, armbånd, sko, stråhatte, kaninører og blomsterkroner er nogle af mulighederne i denne kjole op spil for piger. Godt arbejde, mine damer! Er du klar til mere?

Slut dig til pigerne foran deres glamourøse campingtelt, og hjælp dem med at dekorere deres forterrasse. Rattanstole, farverige hynder, træborde, stearinlys, lys, blomster, ildfluer, gadgets og lækre lækkerier bliver tilgængelige til din rådighed, når du går ind i dette farverige påskeudsmykningsspil . Prøv et par kombinationer, og stop ikke, før du har fundet det perfekte setup til en særlig aften under stjernerne. Glem ikke også at tænde et bål for dem! Det er ved at være et stykke tid siden, de havde en pige-glamping-tur, og de vil begge gerne nyde en fuld oplevelse.

Hjælp endelig Frozen-søstrene med at dekorere deres påskeæg. Hvis du føler dig kreativ, kan du bruge designværktøjet og komme med unikke farver til hvert påskeæg. For at afslutte dette online gør-det-selv-spil skal du vælge mellem et udvalg af søde klistermærker og farverige blomsterkroner, dem du bedst kan lide til dine piges æg. Når du er færdig, gem din kreation og del den med dine venner! I dette nye feriespil venter en masse sjov og kreativitet på dig. Oplev alle opgaverne, når du går fra en enhed til en anden!

God fornøjelse med at spille Easter Glamping Trip -spillet for piger online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug din mus til at gennemse alle mulighederne i dette online spil for piger.

Lignende spil

Hvis du kan lide dette spil, kan du også prøve andre påskespil fra Prinxy.app:

  1. Elsa Og Anna Påskesjov
  2. Prinsessernes påskeforberedelser
  3. Magic Of Easter: Princess Makeover