Kiki's Pink Christmas on Prinxy

Spiller Kiki's Pink Christmas på Prinxy

Historien om Kiki's Pink Christmas

Juledag er næsten her, og smukke Kiki kommer til at fejre den med familie og kære venner! Hun har allerede indrettet sit hus til feriesæsonen, men nogle få detaljer blev efterladt afsløret, som ville have brug for din ekspertrådgivning. Kom og hjælp hende med at håndtere hendes festlige udseende ved at komme i gang med Kiki's Pink Christmas dress-up spil til piger!

Vores pink-hårede gorgie har fire looks i tankerne til den kommende vinterferie , og I kvinder kan vælge hver af dem, men ikke før I lærer Miss Asia at kende. Hun er en af de mest fashionable franske bulldogs på internettet og Kikis elskede kæledyr. Håber du er klar til at deltage i hyggen! Kiki og Miss Asia venter allerede på dig i deres hyggelige stue dekoreret med et smukt lyserødt træ, udstoppet legetøj og funklende lys. Alt, hvad pigerne ønsker at gøre denne stille julemorgen, er at slappe af i nærheden af træet og åbne deres gaver, så et komfortabelt-chic outfit er alt, hvad Kiki har brug for. En løs crop-top med et temaprint parret med nogle løse joggingbukser, en stribet jumpsuit eller en silkeblød underkjole er nogle af de muligheder, jeg ville overveje til Kikis gaveåbningssession. Så fuldend hendes look med et lækkert makeup-look og lidt tilbehør.

Det er tid til at flytte til køkkenet næste gang. Honningkagerne er i ovnen, og nogle velsmagende cupcakes venter på at blive frostet i farverig glasur og drys, men Kiki skal først tage sig af sit moderigtige køkkentøj, mens du fortsætter med at spille vores gratis udklædningsspil for piger. Så kom og vær med i hendes køkken og hjælp hende med at vælge sit outfit til den næste madlavningssession. Der er masser af moderigtige toppe og underdele tilgængelige i hendes garderobe, som du kan vælge imellem. De er VSCO-inspirerede, så bliv ikke for overrasket over at finde et imponerende udvalg af t-shirts i tie-dye prints, leggings, julede printede shorts, cardigans og hættetrøjer til din rådighed. Mix og match dem til et farverigt køkkenoutfit, og glem så ikke også at tjekke udvalget af tilbehør, der perfekt vil fuldende hendes look. Der er også søde forklæder med juleprint på, motorhjelmer og køkkenredskaber.

Fortsæt derefter med at spille dette modespil med juletema med en ny udfordring. Denne jul er Kiki vært for den festlige middag, og hun har brug for din hjælp til at gøre den perfekt. Kan du hjælpe hende med at beslutte, hvilket outfit hun skal have på i aften? Gennemse det imponerende udvalg af elegante kjoler, jumpsuits, kimonoskjorter, silkebløde nederdele og brede benbukser, mix og match dem som du ønsker, og vælg det bedste outfit til vores Clony-pige. Fuldend det valgte outfit med gyldne smykker, og så gå ikke glip af chancen for også at beskæftige sig med hendes festlige makeup-look! I dette online jule- makeup-spil til piger kan du vælge mellem naturlige, glam eller dristige makeup-stilarter, som du bedst kan lide til vores pige.

Er du klar til endnu et udklædningsspil ? Morgenen er snedækket, så Kiki tager Miss Asia med ud at gå en tur. Gør dem begge klar til en dag ude i sneen! Fortsæt med at spille vores eksklusive vinterspil, tjek alle mulighederne og vælg Kikis vinteroutfit. Vælg en farverig skidragt, eller mix og match en løs strikket bluse med en tutu-nederdel eller med et par jeans. Handsker og en hat er et must i disse kølige dage, så vælg nogle, der matcher hendes outfit.

God fornøjelse med at spille Kiki's Pink Christmas dress up spil for piger online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug din mus til at gennemse alle mulighederne i dette online spil for piger.

Hvis du kan lide dette spil, kan du også prøve andre julespil fra Prinxy.app:

  1. BFFs vinterferie
  2. Bliv klar med mig: juleudgave
  3. Frozen Christmas: Extreme House Makeover