BFFs vinterferie on Prinxy

Spiller BFFs vinterferie på Prinxy

Historien om BFFs vinterferie

Kom ind i vinterferien sammen med disse to BFF'er! Anna og Catherine gør klar til at fejre vinterferien sammen med deres familier, og jer damer er inviteret til at deltage i hyggen! I BFF's Winter Holidays- spil for piger hjælper du Anna med at dele de traditionelle juleskik, hendes familie følger med sin ven, og fra Catherine får du at vide flere ting om Hanukkah!

Siden julen og Hanukkah falder omkring samme tid, besluttede vi i Prinxy.app i år at overraske jer damer med dette fantastiske udklædnings- og dekorationsspil, der dækker traditionerne i disse to vinterferier. Mens julen fejres den 25. december og både er en hellig religiøs højtid og et verdensomspændende kulturelt og kommercielt fænomen, starter Hanukkah aftenen til den 25. Kislev. I den jødiske kalender indtræffer Kislev omtrent samtidig med december. Denne jødiske fejring inkluderer en række ritualer, der udføres hver dag i hele den otte dage lange helligdag. Så er du klar til at grave efter mere?

Så lad os starte det sjove med et udklædningsspil ! Først skal du hjælpe Anna med at finde det perfekte juleoutfit. Grimme trøjer, rensdyrtøfler, leggings og kjoler med snefnugmønstre er Annas valg til vinterferien. Mix og match dine yndlingstøj og find det perfekte julelook til vores pige. Så gå ikke glip af din chance for også at gennemse Catherines garderobe. Selvom den jødiske højtid Hanukkah ikke har et traditionelt outfit, ejer Catherine et særligt udvalg af trøjer med stjernetryk, hjemmesko prydet med dreidels, leggings og kjoler med menorahs, som hun elsker at bære i den festlige uge af den jødiske festival. Lys. Hjælp hende med at sammensætte sit tøj med ferietema.

Godt arbejde indtil videre, mine damer! Lad os nu hjælpe disse piger med at dekorere deres hjem til vinterferien. Med Anna pynter du et smukt juletræ og pejsen og sørger for, at hendes stue er fuldt pyntet til jul. Med Catherine vil du lære, hvordan jøder dekorerer deres hjem til Hanukkah-ferien. Så fortsæt og hæng på guirlandepynt på væggen, hjælp derefter Catherine med at vælge nogle gaver til sin familie, og beslut dig derefter for en fancy menorah. Hanukkah-menoraen er en ni-grenet kandelaber, der tændes i løbet af ferien for at fejre miraklet Hanukkah, og den skal lyse op i Catherines stue i feriesæsonen.

Ingen forberedelse til vinterferien ville ikke være komplet uden en lille smule bagning , så vær forberedt på at vise dine madlavningsevner frem. Annas mor bagte sine lækre honningkager, og som altid står Anna for at pynte dem. Sammen kan I bestemme deres festlige looks, mens I leger med farverige glasur, drys og funky ansigtsmuligheder. Catherine har også en lækker opskrift, og hun kan ikke vente med at dele den med jer. Sammen med Catherine skal du lave nogle lækre sufganiyot-doughnuts. Test dine bagværksfærdigheder igen, og dekorer disse lækre donuts så farverige som du kan.

Hav en god tid med at spille dette feriespil for piger kaldet BFFs Winter Holidays online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug musen til at interagere.

Lignende spil

Her er tre julespil mere , du bør spille næste gang:

  1. Sisters Winter Holiday Drama
  2. Winter Sisters Fashion Trends
  3. Frozen Christmas: Extreme House Makeover