BFFs Golden Hour on Prinxy

Spiller BFFs Golden Hour på Prinxy

Historien om BFFs Golden Hour

Er du klar til det mest spændende modeeventyrspil med smukke Kiki og hendes venner? De vil have en fantastisk tid med at tage deres sæsonbetonede æstetik til næste niveau ved at klæde sig ud til den gyldne time. De er alle klar til et fantastisk efterårslook, der vil være perfekt til deres album! Tag med dem på deres tur med BFF's Golden Hour påklædningsspil for piger !

Efteråret er her, og BFF'erne besluttede at tage de perfekte billeder med deres Instagram-værdige makeup og outfits. Elsa, Ellie, Kiki og Regina er alle ansvarlige for at få fantastiske billeder til deres efterårsalbum med æstetik, så sørg for at komme og slutte sig til dem i deres BFFs Golden Hour -udklædningsspil for piger ! Hjælp dem med at blive klar ved at klæde dem på med en række smukke outfits, tilbehør og makeup-stile, og tag derefter de mest instagrammerbare billeder, du har brug for til deres album. Er du klar til at starte denne eksklusive modeudfordring?

Du starter dette modespil med to af dine yndlings Clony-piger, Regina og Kiki. Ubesværet smart, vil Regina gerne vise dette efterår. Så prøv en beskåret blazer, løse denimbukser i skønne pasteller eller en tweedkjole med smykker, der inkarnerer den stil og ynde, hun ønsker. Mix og match dit yndlingstøj med smykker, sko og makeup-looks for at gøre hende klar til tiden. Så fortsæt også og tag dig af Kikis efterårslook. Inspireret af sin bedste veninde har Kiki også en afhængighed af crop tops, og hun kan ikke vente med at bære sin yndlings. Kikis stil er unik... hun bærer sine yndlingscrop-toppe sammen med en smuk mini-nederdel, matchende sneakers og en smart blazer, fordi vejret stadig er varmt. Vælg mellem et bredt udvalg af cool tøj og tilbehør, og skab et outfit, der passer bedst muligt!

Er du klar til nogle mere hyggelige-chic tøjstykker? Hjælp dine fashionista-venner Bonnie og Elsa til at se smarte ud i varme og behagelige efterårslooks . Du fortsætter med din yndlingsfashionista, dronning Elsa. I dette sjove prinsessespil er Elsas udvalg af efterårstøj styret af hyggeligt strik og fritidstøj. Tror du, de kunne arbejde godt sammen? Bland dem som du ønsker, og afslut så Elsas outfit med et farverigt makeup- look. Hvad med at hjælpe Bonnie til at se lige så smart ud? Bonnie er til matchende sæt denne efterårssæson, og din udfordring er at finde det rigtige. Plaidprint, uni, pailletter eller dækket af funklende ædelstene, hun har dem alle. Klæd hende på i dem, du bedst kan lide, vælg den vindende, og forny den med en designertaske og funklende smykker.

God fornøjelse med at spille BFFs Golden Hour påklædningsspil online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug din mus til at gennemse alle mulighederne i dette online spil for piger.

Hvis du kan lide dette spil, kan du også prøve andre Fall Dress Up-spil fra Prinxy.app:

  1. Violet i efteråret
  2. TikTok efterårsmode
  3. Sisters Fall Fashion Guide