Sommerfestivaler Mode on Prinxy

Spiller Sommerfestivaler Mode på Prinxy

Historien om Sommerfestivaler Mode

Sommeren er næsten ovre nu, men vi kunne ikke lade den gå uden en sidste fest! Så gør dine behagelige sko klar, for vores piger tager dig med på en festivaltur, som du kommer til at elske! Slut dig til dem i dette fantastiske udklædningsspil for piger kaldet Summer Festivals Fashion , og se, hvilke fantastiske festivallooks du kan sammensætte til dem, mens du gennemser deres unikke udvalg af festtøj og tilbehør!

Det første stop er fantasilandet ved Tomorrowland . Anna og Rapunzel er ved at gøre deres outfits klar til denne populære elektroniske musikfestival, og du er inviteret til at hjælpe dem med at forberede sig. For det er du velkommen til at komme i gang med vores Prinxy eksklusive spil Summer Festivals Fashion , og se, hvilke fede festivallooks du kan sammensætte til dem. Den første i køen til at blive klædt på til dansemaraton i Princess Rapunzel. Omgivet af enorme svampe og venlige dragefigurer er din yndlings langhårede prinsesse så ivrig efter at finde den rigtige festivalkjole. Lad hende ikke vente længere, og begynd at gennemse det brede udvalg af fantasy-lignende kjoler og fevinger, mix og match dem og gør hende klar til fest. Så fortsæt og find også noget lige så smart til hendes festveninde! I vores påklædningsspil kommer Annas udvalg af festivalkjoler i en lang række stilarter, og du kan klæde hende ud i dem alle, før du vælger din favorit. Glem ikke at tilbehør det med en cool frisure og statement smykker! Godt arbejde, mine damer! Er du klar til næste festival?

Så skynd dig at slutte dig til vores skønne pige Emma og Ariana Grande på Coachella -festivalen. Musikken er tændt, og stemningen omkring dem er fantastisk. De har brug for din hjælp til at vælge deres festlooks, så kan du få dem klar til fest på ingen tid? BFF'erne har besluttet at prale med nogle af deres boho-chic outfits i år, og du kan hjælpe dem med at vælge det vindende look. Gå gennem deres udvalg af toppe prydet med legende print, nederdele med frynser og kjoler med blomsterprint, og skab et sødt outfit til hver pige. Stil derefter deres hår op, og fuldend deres festivallooks med nogle af de sødeste accessories. Kan du gætte, hvor du skal hen næste gang?

Prinsesser Elsa og Belle tager jer med til Burning Man -festivalen, og I piger kommer til at elske de garderober, vi har forberedt til dem. Læder- og plastiktøj med et strejf af holografisk og cyberpunk-tilbehør vil se godt ud i fængslende festival-outfits, så spring ikke denne sjove chance for at lege med disse knap så almindelige tøjstykker og tilbehør over. Vær klar til at bevise dine evner, mens du fortsætter med at spille dette gratis modespil online på Prinxy.app! Gå dem alle igennem, og miks og match dine favoritter i statement-festivallooks. Fuldend dine valg med legende frisurer.

God fornøjelse med at spille Summer Festivals Fashion- spil for piger online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug din mus til at gennemse alle mulighederne i dette online spil for piger.

Hvis du kan lide dette spil, kan du også prøve andre festivalspil fra Prinxy.app:

  1. Ellie Summer Festival
  2. Celebrity BFFs Coachella Fun
  3. Prinsesse på Coachella Festival