BFFs Black Friday Shopping on Prinxy

Spiller BFFs Black Friday Shopping på Prinxy

Historien om BFFs Black Friday Shopping

Brian og pigerne er på vej til indkøbscentret på en sjov shoppingtur på Black Friday , og I piger bør slutte jer til shopaholics. De kommer til at shoppe til de falder, men inden da holder de et privat modeshow lige i Birans omklædningsrum. Skynd dig og deltag i det sjove at komme i gang med BFFs Black Friday Shopping -påklædningsspil for piger online på Prinxy.app

Men først, lad os møde banden. I dette online modespil finder du 4 af vores Clony Girls og Queen Elsa. Kiki og Riri, pigerne fra Halloween Makeup Trends- spillet, er ivrige efter at bruge lidt tid sammen med dig igen. Dernæst kan du slutte dig til Bonnie til en sjov udklædningssession, Brian vores smukke LGBTQ-repræsentant og dronning Elsa, som besluttede at slutte sig til banden for en lang shoppingsession. Så er du klar til at skyde det private modeshow i gang? Kiki , vores berømte TikTok- influencer, er den første i rækken til at opdage dine fantastiske modefærdigheder, og I damer kommer til at elske hendes farverige garderobe. Hun er til farveblokke denne efterårssæson, og i Kikis garderobe vil du finde alt, hvad du behøver for at hjælpe hende med at skille sig ud fra mængden. Der er stribede kjoler, crop toppe og løse bukser til din rådighed i deres garderobe. Der er designersko og elektrisk tilbehør, der perfekt fuldender Kikis farverige stil.

Er I klar til noget mere, mine damer? Så lad os tjekke Elsas garderobe ud, mens du fortsætter med at spille vores splinternye prinsessespil til piger. Behagelig og smart strik styrer hendes garderobe, og du kan blande dem, som du vil. Du kan parre en fluffy bluse med et par jeans, en hyggelig strikbluse med et par papirposebukser, eller du kan vælge en strikkjole eller et strikket todelt sæt til at klæde hende op til dagen. Så kunne du fuldende hendes shopping-look med et fantastisk makeup- look i blå eller pink nuancer. Endelig skal du møde Brian næste gang. Brian er den slags mand, der kunne være enhver piges bedste ven. Han har et vittigt sind, han er sjov, og han elsker at shoppe. Alt, hvad han har på, er mærket, og selvfølgelig inspireret af de seneste modeshows. Grav gerne gennem hans garderobe, og lad os se, hvilket smart casual look du kan sammensætte til vores shoppingmisbruger.

Fortsæt med at spille vores eksklusive udklædningsspil for piger kaldet BFFs Black Friday Shopping , og gør Riri klar til at slutte sig til sine venner i denne sjove shoppingoplevelse, de har planlagt for i år. Riri valgte plaid som signaturgenstande til hendes efterårstøj, og din udfordring er at udstyre vindertøjet korrekt med det rigtige ternet tilbehør. Så glem ikke også at lave Riris makeup- look, før du skynder dig at rode i Bonnies garderobe. Glad hende op i fantastiske pailletter, eller gå efter bohemeblomster til vores modeafhængige. Vælg et par gyldne øreringe til vores fashionista, et par designer-solnyheder og et elektrisk makeup-look til et moderne shopping-look.

God fornøjelse med at spille BFFs Black Friday Shopping -spil for piger online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug din mus til at gennemse alle mulighederne i dette online spil for piger.

Hvis du kan lide dette spil, kan du også prøve andre Shopping-spil fra Prinxy.app:

  1. Klæd dig til mindre
  2. Eliza Ball Mania
  3. Black Friday: Shopping Mania