Black Friday: Shopping Mania on Prinxy

Spiller Black Friday: Shopping Mania på Prinxy

Historien om Black Friday: Shopping Mania

OMG! Så mange salg! Black Friday er her endelig! Gå på shopping med denne gorgie og gør dig klar til at drage fordel af alle rabatterne! I Black Friday: Shopping Mania -spillet for piger er du og Kendall Jenner på vej til indkøbscenteret med ét formål for øje: at shoppe til you drop! Håber du har dine behagelige sko på, butikken åbner kl. 3, 2,1... Og det er shopping tid!

Men først og fremmest! Kendall tager sine indkøbssessioner virkelig seriøst, så det er obligatorisk at se på sit bedste. Slut dig til vores smukke reality-stjerne og supermodel i hendes omklædningsrum og hjælp hende med at finde det bedste outfit til den kommende shoppingtur! Oh vent! Kendall har allerede opgivet mange ting i sin garderobe, så der vil ikke være for mange muligheder til din rådighed på dette stadie af spillet. Men det er her, du kan bevise dine stylistevner, mens du fortsætter med at spille dette online Kendall Jenner- udklædningsspil for piger! Gennemse hendes garderobe, og skab et outfit ved at vælge din yndlingskjole, sko og smykker. Nu er hun klar til at tage til indkøbscenteret for en første shoppingtur. Er du nysgerrig efter, hvad hun køber først?

Tøj, sko, punge, kosmetik og statement-smykker, det er, hvad du vil finde på hendes Black Friday-indkøbsliste. Men hvor meget kan I to shoppe på en 1-minutters shoppingtur? Det afhænger af, hvor hurtigt dine piger bevæger sig. Kendall har allerede på sin ønskeliste de varer, hun ønsker sig. Hvor god er du til at se dem i butikken? Kendalls ønskeliste er tilgængelig nederst på skærmen. Tryk på pilene på skærmen, naviger gennem gangene, og køb varerne på hendes liste. Find de rigtige varer og køb så mange varer som muligt, inden tiden løber ud. Men vær opmærksom på, at spam med tilfældige klik vil trække 10 sekunder fra timeren. Når du sidder fast, skal du klikke på knappen TIP, og Kendall vil hjælpe dig med at finde det manglende element. Så vend hjem og få hende til at prøve de nye erhvervelser!

Åh! Intet kan slå det gode humør, som en vellykket shoppingtur medfører. Hun er så glad for dine indkøbsevner, at hun vil tage dig til en anden. Denne gang besøger I to husholdningsapparater og køber nogle nye ting til Kendalls Calabasas palæ. Dyk gennem alle møbler, dekorationer, gadgets, gardiner og tapeter, vælg dem på udsalg, og se om du kan købe alt på Kendalls liste. Når varerne er leveret, kan du hjælpe hende med at dekorere i dette online dekorationsspil for piger.

Hvis I damer var hurtige nok til at låse op for alle genstande i dette spil, så udfordrer vi jer til at bevise jeres evner igen, denne gang i vores sjove shoppingspil kaldet Online Shopping: Winter Coat . Men hvis der er varer tilbage på Kendalls ønskeliste, så sørg for at vende tilbage til de to megabutikker og købe de manglende varer. God fornøjelse med at spille Black Friday: Shopping Mania -spillet for piger online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug musen til at interagere.

Lignende spil

Her er tre flere berømthedsspil, du bør tjekke ud:

  1. Celebrity Fashionistas
  2. Celebrity mode og sjov
  3. Celebrity Fashion Farve Test