Madlavning I Kokkens Køkken on Prinxy

Spiller Madlavning I Kokkens Køkken på Prinxy

Historien om Madlavning I Kokkens Køkken

Har du nogensinde ønsket at være kokken med ansvar for en travl restaurant? Nå, her er din chance! Smøg ærmerne op, bind dit hår, og kom i gang med Cooking In The Chef's Kitchen spil for piger!

Dette er den mulighed, du har ventet på, er du klar til den? I dette helt nye madlavningsspil får du et professionelt køkken udstyret med de nyeste apparater, en tyk menu fuld af lækre retter og nogle penge til din første dag i det nye køkken. Så lad os starte dagen med en sjov shoppingtur i den lokale købmand! Er du klar til at opdage mere? Rul ned for detaljer ⬇️

Men først ting først! Lad os shoppe! I begyndelsen af spillet får du nogle penge, som du kan bruge i købmanden. Gå videre og brug dem fornuftigt! Køb frugt og grøntsager, gulv, chokolade, sirupper, olie og alt det andet, du tror, du kan bruge til de første opskrifter i denne multi-leveled madlavningsspil for piger. Sørg for at spare nogle penge til at købe apparater. De vil hjælpe dig i køkkenet.

Godt arbejde, mine damer! Nu hvor du har de grundlæggende ting at starte det sjove med, så turde at åbne menuen for at finde ud af, hvad du skal lave i dag. Det første niveau i dette gratis madlavningsspil bringer fire opskrifter fra morgenmadsmenuen. Der er både søde og salte retter at starte morgenen med, men afhængigt af de varer, du har købt før, vil du kun lave bestemte retter. Det lyder sjovt, ikke? Følg tips og tricks fra hver opskrift, lav mad så godt du kan, og server retten til din klient, der tålmodigt venter på at smage din mad.

Imponer dine kostumer med dine fantastiske madlavningsevner, saml deres drikkepenge, og brug pengene til at købe nye ingredienser og køkkenmaskiner til din voksende virksomhed. Gå ikke glip af noget trin i madlavningsprocessen... en perfekt færdigret vil også bringe nogle guldstjerner. Saml dem alle, og lås op for nye udfordrende opskrifter, mens du går videre i denne sjove madlavningsudfordring. Er du allerede i tvivl om, hvad der kommer efter morgenmadsmenuen? Der er fastfoodmenuen, så følger hverdagsfrokostmenuen, mexicansk madmenu og selvfølgelig feriefrokostmenuen. Vil du koge dem alle sammen?

Hav det sjovt med at spille Cooking In The Chef's Kitchen spil for piger online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug din mus, mens du arbejder dig i vores virtuelle køkken

Lignende spil

Her er tre madspil mere, du bør tjekke ud:

  1. Bagning overraskelse
  2. Prinsesser pizzafest
  3. Blackforest Cake Maker