Hassel og mors opskrifter: Pekantærte on Prinxy

Spiller Hassel og mors opskrifter: Pekantærte på Prinxy

Historien om Hassel og mors opskrifter: Pekantærte

Hazel og mors madlavningsserie fortsætter med et helt nyt eventyr. Denne gang var Hazel i humør til en lækker efterårstærte, og hendes mor vil overraske hende med en lækker pecantærte. Du kan lære nogle fantastiske bagetip fra Hazels mor i dette online madlavningsspil for piger. Er du klar til at prøve det? Så kom i gang med Hazel And Mom's Recipes: Pecan Pie- spil til piger, og lær hvordan du laver denne lækre dessert på egen hånd!

Pecan pie er en traditionel all-amerikansk Thanksgiving- dessert og betragtes som en specialitet i det sydlige USA. Den serveres normalt med flødeskum eller en kugle is, men Hazel foretrækker majssirup til hende. Det er egentlig en smagssag, men lad os først lære at lave den, og så kan vi tage stilling til toppingen. Så smøg ærmerne op, vask hænder og vær forberedt på en sjov madlavningskursus! Der er fire vigtige stadier, som du skal gennemføre, mens du spiller Hazel And Mom's Recipes: Pecan Pie madlavningsspillet online på Prinxy.app. Gennemfør dem alle for at lære, hvordan du laver den bedste pecantærte nogensinde sammen med disse to ikoniske figurer.

Lad os derefter lave tærtebunden. I dette online madlavningsspil vil Hazel's Mom bruge en færdiglavet smørbrød. Du kan købe det fra et lokalt supermarked, eller du kan lave det på egen hånd. Men uanset bagværkets oprindelse, så sørg for at fylde de tynde folder godt ud for at sikre, at tærtebunden bager perfekt. Inden du sætter tærten i ovnen, fyldes pladen med bagebønner og bages i 15-20 minutter, indtil siderne er sat. Lad køle af og lav imens tærtefyldet.

Træk og slip de tørrede ingredienser i en stor skål og bland dem godt. Tilsæt gradvist æggene, vaniljeekstrakten, rør pekannødderne igennem, og hæld derefter blandingen i tærteformen. Sæt tærten i ovnen igen og bag den igen, indtil den bliver gyldenbrun. Husk at fyldet skal vakle lidt i midten, når det rystes. Lad det køle af i det tynde i mindst 1 time. Server den derefter med majssirup og nogle ekstra pekannødder.

Nyd at spille Hazel And Mom's Recipes: Pecan Pie madlavningsspil for piger online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug musen til at interagere.

Lignende spil

Her er tre mere bagespil, du bør tjekke ud:

  1. Kittys bageri
  2. Milkshake cafe
  3. Bagning overraskelse