Onsdag blød pige makeup on Prinxy

Spiller Onsdag blød pige makeup på Prinxy

Historien om Onsdag blød pige makeup

Oplev en frisk blanding af gotisk charme og blød pigeæstetik i det nye makeupspil , Wednesday Soft Girl Makeup . Ændr det ikoniske onsdag Addams' look gennem en sekvens af transformative makeup-stadier, og giver denne Cult Classic-karakter en trendy æstetisk overhaling, mens den valser langs den fine linje af excentricitet.

Wednesday Soft Girl Makeup er ikke bare et spil, men et trendy eksperiment, der leger med en mørk-til-lys karaktertransformation. Dette spil giver dig mulighed for at udtrykke dig selv frit, teste grænserne for din fantasi og omdefinere typisk gotisk æstetik med boblende bløde pigevibes. Bliv hendes stylist og forvandl Wednesday Addams til en viral internetsensation ligesom de bløde piger!

Spillet er opdelt i tre unikke enheder, der hver inviterer jer damer til at skabe et tema makeup-look til onsdag, hvor man udforsker utallige øjenskygger, mascaraer, læbestifter, blushes og tilbehør. I enhed et er pink blush og blanke læber dagens orden! Skab endeløse makeup-looks fra de dugfriske, blussende kinder til funklende, blanke læber. Vælg en sød ro med en pudsning af babylyserød blush, en perlefarvet pink glans og delikat perletilbehør, der antyder en blød, uskyldig charme. Udforsk chik rose med en rosenrød blush og en klar, glitrende lipgloss, der er gengivet edgy med sølv, gotisk tilbehør for et sjovt twist. Eller begiv dig ind i kronbladsglødens rige, med en lysebrun blush og en candy-floss lipgloss, parret med lækkert blomstertilbehør for en uventet leg.

Den anden enhed handler om det storslåede spil af øjenskygge, sten og glimmerbryn. Bring din kreativitet til live med mystisk fatamorgana, en entusiastisk blanding af duokrom øjenskygge, parret med rhinstensaccenter og glitterbryn, der glitrer som stjernestøv mod nattehimlen. For en dristig tilgang er der månens lokke-makeup, fremhævende holografiske øjenskygge, sølvglitterbryn og perletilbehør. Alternativt kan du gå efter galakseglitter, der kan prale af flerfarvede, glitterinfunderede øjenskygge, krystaløjenbryn og himmelsk overdimensioneret tilbehør.

Den tredje og sidste enhed er fuld af fregner og næsepletter for den bløde pigestemning! Solkysset pragt øger charmen med gyldne fregner, en faux-næse-lap og guldfarvet makeup. Intersektionelt fremhæver drømmende skumring rosenrøde fregner kombineret med lilla øjenskygge og en matchende læbefarve. Omfavn en frisk persona med eventyrlandfantasi ved hjælp af pastelfregner, lilla næselapper og magisk Candyland-inspireret tilbehør.

Husk, at i en verden af Wednesday Soft Girl Makeup er de eneste grænser dem, du selv sætter der! Løsne fra det kendte, vover at træde ind i spændende nye muligheder, og mal dit lærred - Wednesday Addams - med din fantasis nuancer. Dyk ned, og nyd det med denne trendy revolutionære version af en klassisk karakter!

God fornøjelse med at spille Wednesday Soft Girl Makeup -spillet for piger online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug din mus til at gennemse alle mulighederne i dette online spil for piger.

Hvis du kan lide dette spil, kan du også prøve andre Wednesday Addams-spil fra Prinxy.app:

  1. Onsdag Dark Academia
  2. Onsdag Light Academia
  3. Popkultur Halloween Halloween Makeup