Avatar Make Up on Prinxy

Spiller Avatar Make Up på Prinxy

Historien om Avatar Make Up

Tag dine makeupfærdigheder til næste niveau med dette Avatar-inspirerede makeupspil! Olivia, Rose og Ashley vil deltage i premieren på Avatars nye film i aften, og de ønsker at få deres makeup-look inspireret af denne films vibe. Kom og hjælp dem med deres fantastiske makeup, mens du spiller Avatar Make Up Game for piger!

Den nye Avatar-film er indstillet til at blive en spændende og visuelt forbløffende filmoplevelse, og med vores eksklusive   makeup spil , vil oplevelsen gå ud over de store skærme. Er du klar til at udforske planeten Pandora på en mere moderigtig, pige-agtig måde? Så kom og kom i gang med Avatar Makeup Game for piger, og vær forberedt på at skabe det perfekte look til vores smukke avatarer.

I dette sjove pigespil vil du opleve hundredvis af makeup muligheder, fra klassiske læbestifter til vilde glitter øjenskygger. Slip din kreativitet løs, og udforsk de livlige farver og mønstre i Avatar-verdenen, mens du begynder at skabe et unikt makeup-look til smukke Rose. Hun er det første eksempel på, hvordan Avatar-inspireret makeup kan gøre ethvert look unikt og sjovt. Med dette makeup-spil kan du skabe dit Avatar-inspirerede look og vise din kreativitet frem. Rose bad om et komplekst makeup-look til hendes øjne, så du bør fokusere på at fremhæve hendes blå øjne med dine yndlingsnuancer af blå, glitter og mascara. Så kan du fuldende hendes makeup med blå eller lilla læber og nogle fede accessories. Er du klar til at opdage det næste livlige makeup-look?

Næste på catwalken er Olivia, og du kommer i gang med et look med fuld ansigt og hals til hende. Vælg hendes øjenskygge og læbestift, og fokuser derefter på at få hendes ansigt dækket i et sofistikeret design. Jeg brugte en metallisk blå til hendes øjenskygge og pudret pink læbestift på hendes læber. Dette var et af mine yndlingslooks, men du kan være modig og gå efter blå læbestift og sofistikerede makeup-looks til hendes øjne.

Sidst men ikke mindst har vi Ashley. Hun går efter makeup af halvt ansigt og hals. Hvor fedt er det her? Du har alt, hvad du har brug for, tilgængeligt i Ashelys makeup-kit, så prøv gerne alt, hvad du kan lide, før du beslutter dig for det vindende look. Med dette makeup-spil får du en ægte Avatar-oplevelse – så bliv kreativ og bliv en Avatar-makeup-ekspert!

God fornøjelse med at spille Avatar Make Up -spillet online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug din mus til at gennemse alle mulighederne i dette online spil for piger.

Hvis du kan lide dette spil, kan du også prøve andre makeup-spil fra Prinxy.app:

  1. Prinxy Winterella
  2. TikTok blomstertrends
  3. Makeup Studio - Halloween