Ellie: Maskne Ansigtspleje on Prinxy

Spiller Ellie: Maskne Ansigtspleje på Prinxy

Historien om Ellie: Maskne Ansigtspleje

Maskne er den nye acne, og sammen med Ellie lærer du, hvordan du holder den under kontrol! Kom og vær med til vores pige i dette gratis makeover-spil for piger kaldet Ellie: Maskne Face Care , og lær af den berømte hudplejeguru, hvordan du håndterer din egen acne, mens I sammen fuldfører Ellies acne-rutine!

Forårsaget af en blanding af sved, kosmetik og kontakt med en ansigtsmaske, der forhindrer huden i at trække vejret, er maskne her for at komplicere vores liv endnu mere. Så hvis du også står over for udbrud fra at bære en maske, er du ikke alene. Smukke Ellie har stået over for det siden sidste sommer, men heldigvis lærte hun, hvilke skønhedsprodukter og kosmetik man skal bruge, og hvordan man holder det under kontrol. Kom i gang med Ellie: Maskne Face Care skønhedsspil til piger, og opdag trin for trin hendes koreansk-inspirerede minimalistiske hudplejerutine. Så vær forberedt på at lære nogle af hendes makeup-tricks også! På grund af coronavirus vil hun fortsætte med at bære masken hver dag, men hun ved præcis, hvordan hun parrer sin øjenskygge med de ansigtsmasker, hun har på. Er du nysgerrig efter at lære mere?

Ellies daglige skønhedsrutine begynder med et rensende trin, der er meget vigtigt, når hun har at gøre med maskne, og hun springer det aldrig over. Hun lærte, at det er bedre for hendes hud at bruge færre produkter, så hun holder antallet af produkter involveret i renserutinen på et minimum. Så kom og slutte dig til Ellie i hendes lyserøde badeværelse, og fuldfør sammen rensetrinnet, et af de vigtigste trin i dette makeover-spil ! Påfør en delikat olierens over hele hendes ansigt, og skyl den derefter af med varmt vand. Påfør derefter en balsamrens og brug rensebørsten, der vil dybderense hendes porer. Med to rensemidler og en professionel børste kan du reducere irritationen i Ellies ansigt, men der er stadig noget arbejde at gøre. Påfør en beroligende sheet-maske på hendes ansigt og lad det sidde i et par minutter, og brug derefter en jaderulle til at massere hendes ansigt. Dette vil hjælpe en hurtigere absorption af produkterne i hendes hud. Og med dette sidste trin er Ellies daglige skønhedsrutine fuldendt.

Lad os nu opdage hendes makeup-tricks næste gang! Start med at smøre solcreme over hele hendes ansigt. Dette er et trin, hun aldrig går glip af, når hun beskæftiger sig med sit makeup-look, og det er også en lektie, du ikke bør glemme. Væn dig til at smøre solcreme på uanset årstiden. Din hud vil belønne dig med et sundt look og en naturlig glød. Påfør derefter en highlighter på toppen af hendes kindben, nogle dråber foundation på hendes pande, øjne og kindben. Brug en børste til at fordele foundationen, påfør derefter en nærende læbepomade på hendes læber, og fortsæt med påføringen af makeup.

I dette online makeup-spil til piger fokuserer vi mere på Ellies øjne. Hun gør sig klar til at gå ud, så halvdelen af hendes ansigt vil være dækket af en farverig maske. Hun bruger aldrig tung makeup under masken, og dette er for at undgå, at hendes maskeudbrud bliver værre. Men det betyder ikke, at du ikke kan gå amok med de farver, du bruger på hendes øjne. Der er masser af muligheder i Ellies makeup-kit, så vælg den øjenskyggefarve, du bedst kan lide. Vælg derefter en flot rødmefarve til hendes kinder, form hendes øjenbryn, og fuldend Ellies halvansigtsmakeup med noget mascara. Denne type makeup er et af Ellies største tricks, og I piger bør også låne det og anvende det i det virkelige liv.

Hun er næsten klar! Hun mangler bare en ny stofmaske for at holde hende sikker, mens hun er udendørs under coronavirus- pandemien , og du kan vælge, hvilken du skal bruge i dag! God fornøjelse med at spille Ellie: Maskne Face Care makeover-spillet for piger online på Prinxy.app!

Hvis du kan lide dette spil, kan du også prøve andre Makeover-spil fra Prinxy.app:

  1. Ekstrem makeover
  2. Min friske start makeover
  3. Extreme Makeover: Ellie Edition