Extreme Makeover: Ellie Edition on Prinxy

Spiller Extreme Makeover: Ellie Edition på Prinxy

Historien om Extreme Makeover: Ellie Edition

Ventetiden er forbi! Efterfølgeren til vores hitspil Extreme Makeover er her og denne gang endnu bedre! Med opdateret grafik, nye udfordrende opgaver og masser af skønhedstips og tricks, i Extreme Makeover: Ellie Edition er du vidne til den fuldstændige forvandling af en smuk pige. Er du klar til at prøve det?

Denne gang skal du følge teen Ellie til mange spændende skønhedssteder, hvor de mirakuløse forvandlinger sker. The Extreme Makeover: Ellie Edition-spillet vil tage dig ind i en makeover-oplevelse på flere niveauer, hvor vores smukke pige forvandler sig selv til en fantastisk og elegant ung dame. Alt du skal gøre er at trykke på play-knappen og starte den lange vej til en komplet transformation med en første opgave.

Dit fantastiske arbejde med at forvandle denne smukke pige begynder med en morgenrutine, der inkluderer grundig tandbørstning og blegning. Brug de rigtige redskaber til at bringe det blændende hvide smil tilbage på hendes ansigt og fuldfør derefter mundplejesessionen med en læbeplejerutine. Påføring af en nærende læbepomade er obligatorisk, hvis du vil have hendes læbestift til at modstå længere, spring ikke dette trin over. Derefter skal du guide hende gennem en kort, men effektiv udstrækning og derefter fortsætte Ellies totale forvandling med en ny opgave, der venter på dig. Gad vide, hvad der kommer næste gang?

Klik på den tredje boble på skønhedskortet, og gør dig klar til at fuldføre alle trinene i Ellies hårplejerutine. Som hendes frisør, få hendes hår løst ud, vasket og konditioneret. Føntør det og overrask Ellie med en helt ny hårfarve og en smart ny frisure. Det smukke ved at spille online hårspil er, at du kan udtrykke dig selv og blive så skør, som du vil. For eksempel er Ellies signaturhårfarve gyldenblond, men i dette spil kan du farve den i enhver ny farve, du ønsker. Der er både søde pasteller og fede farver at vælge imellem, og du kan blande farverne, som du vil! Er du klar til noget mere?

Så vær forberedt på at udføre en af de mest komplekse opgaver i dette makeover-spil på flere niveauer for piger. Det er tid til at bevise dine skønhedsevner og slippe af med den grimme akne, der dækker Ellies smukke ansigt. Bare rolig, denne skønhedsopgave minder ret meget om den, du allerede har oplevet i Extreme Makeover- spillet... bortset fra at denne gang er den kosmetik, du bruger, bedre. Gennemfør alle trinene i hendes professionelle ansigtsbehandling, spring bumserne ud og pleje hendes hud, så den ser sund og glødende ud.

Hendes ansigt er nu klar til at blive forkælet med en farverig makeup-session. Hit næste, vover at åbne hendes professionelle makeup-kit, og gå amok med at lege med alle de fantastiske makeup-produkter. Skab søde makeup-looks med de forskellige tilgængelige farver, og stop ikke, før du er tilfreds med det endelige resultat. Gå videre og se, om du kan gennemføre Ellies næste udfordring. Det ser ud til, at hendes hænder er lidt irriterede, og hendes negle er en katastrofe... men det er noget, som en handspa- session og en talentfuld manicurist kan klare - er I ikke enige med mig, mine damer?

Sidst men ikke mindst kan du vælge Ellies outfit af dagen. Dyk ned i hendes pige-chikke garderobe og få det sjovt at gennemse alle de fantastiske kjoler, feminine toppe og smarte nederdele. Hjælp hende med at prøve alle de kombinationer, du bedst kan lide, og vælg derefter det vindende outfit til at klæde hende på til dagen. Tilbehør det for et komplet look.

Og det er en wrap! Hun ser fantastisk ud! Tag et billede af din kreation, og dekorer den med søde klistermærker og funky filtre. Hav det sjovt med at spille Extreme Makeover: Ellie Edition-spillet for piger online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug din mus til at fuldføre alle aktiviteterne i dette online makeover-spil for piger

Lignende spil

Her er tre flere skønhedsspil, du bør tjekke ud:

  1. Streaming makeover
  2. Ellie Morning Rutine
  3. Min friske start makeover