Streaming makeover on Prinxy

Spiller Streaming makeover på Prinxy

Historien om Streaming makeover

Denne skønhedsmogul gør sig klar til at lave endnu en livestreaming, og det bør I piger ikke gå glip af! Træd bag kameraet og kom i gang med Streaming Makeover -spillet for piger, og forvandl hendes skønhedsvideo til en viral historie.

Jennys skønhedsstreaming er normalt komplekse og drysset med mange tips og tricks. I dem dækker hun alle trinene i et langtidsholdbart makeup-look, hun promoverer must-have skønhedsprodukter, der lover at skjule hudufuldkommenhed, og hun lærer også sine følgere, hvordan man laver professionel makeup derhjemme. Hun er god til dette, og hendes følgere går aldrig glip af deres online date. Er du klar til at deltage i det sjove?

I dette online makeover-spil for piger er du Jennys assistent, og sammen skaber I to piger en nem at følge daglig skønhedsrutine for dit publikum. Men først og fremmest kunne Jennys ansigt trænge til lidt forberedelse inden makeup-sessionen. Brug en delikat filler til at falme de fine rynker og påfør derefter et tyndt lag primer, der vil skjule de udvidede porer og hudorme. Det er magi! Med de rigtige produkter kan hendes teint se fejlfri og endnu yngre ud, end den er. Husk dette trick????

Lad os derefter hjælpe hende med at lave sin makeup. Start med at påføre en medium til høj dækkende foundation, et tyndt lag concealer under øjnene og noget fikserende pudder. Fortsæt med at forme hendes øjenbryn, tilføj en naturlig rødmefarve på hendes kindben, og farve derefter hendes øjenlåg med din yndlingsøjenskygge. Lær hvordan du tegner et perfekt katteøje i sort eyeliner og afslut hendes makeup med sort mascara og fed læbestiftfarve. Drys noget setting spray over hele hendes ansigt for at sikre, at hendes makeup vil modstå bedre i løbet af dagen. Jaja???? og bare sådan er der endnu et skønhedstip til dig! Nu er du ved at få hele hende klædt op i en trendy top efter eget valg. Få hende til at prøve dem, du kan lide, og tilbehør den vindende med en lagdelt halskæde og en hårnål til piger.

Der er mere! Du bliver nu udfordret til at sætte dine indretningsarkitektevner på prøve og indrette de perfekte rammer for Jennys skønhedsvideo. Tro det eller ej, en flot baggrund udgør halvdelen af visningerne, så forskønne Jennys værelse så pænt du kan. Der er mange møbler og pigedekorationer at vælge imellem... scan gennem dem alle, vælg dine favoritter, og skab et hyggeligt eller moderne design med malerier, lys, fotos og blomster efter eget valg.

Når du er færdig med at håndtere alle disse opgaver, kan du gå live og nyde streamingen med hendes følgere. Hav det sjovt med at spille online makeover-spil på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug din mus, mens du hjælper vores influencer med at fuldføre alle skønhedstrinene i dette online makeover-spil for piger.

Lignende spil

Her er yderligere tre skønhedsspil, du bør tjekke ud:

  1. Ekstrem makeover
  2. Ellie Morning Rutine
  3. Min friske start makeover