Halloween Princess Holiday Castle on Prinxy

Spiller Halloween Princess Holiday Castle på Prinxy

Historien om Halloween Princess Holiday Castle

Go big or go home sagde Disney-prinsesserne! I år har de besluttet at forvandle deres hverdagsslot til et rigtigt spøgelseshus. Du er inviteret til at deltage i det sjove og hjælpe dem. Spil Halloween Princess Holiday Castle dekorationsspillet for piger online på Prinxy.app, og hjælp dem med at skræmme deres plads i tide til Halloween.

Moana, Ariel, Jasmine, Elsa, Anna og Mulan beskæftiger sig med den seneste ferieforberedelse , og tiden er lidt knap. De ønsker at dekorere deres slot ikke kun indvendigt, men også udvendigt, vil du hjælpe dem? I Halloween Princess Holiday Castle- spillet for piger har vi forberedt tonsvis af uhyggelige dekorationer, som du kan bruge til at skræmme deres slot i tide til Halloween. Vil du tage et kig?

Start dit designerjob med at dekorere hoveddøren til slottet. Her kan du bruge masser af udskårne græskar fyldt med lækkert slik til deres trick or treaters. Tilføj spindelvæv for en mere dramatisk setting, nogle gå-edderkopper også, stearinlys og endda en sort kat, der kan sidde foran døren for at skræmme de nysgerrige, der nærmer sig slottet. Dernæst dekorerer du også indersiden. Der er mange rum, du skal indrette og masser af pynt, som du kan bruge. Der er møbelmuligheder og uhyggelige tapeter, som du kan bruge, masser af stearinlys, kranier, grave og andet mystisk tilbehør, som du kan vælge imellem. Vælg en anden indstilling for hvert værelse, og stop ikke, før du er tilfreds med det endelige resultat. Glem ikke at invitere udklædte gæster som vampyrer, varulve, spøgelser og hekse til festen!

God fornøjelse med at spille Halloween Princess Holiday Castle -spillet for piger online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug musen til at interagere.

Lignende spil

Her er yderligere tre GRATIS Halloween-spil, du bør tjekke ud:

  1. Halloween stylist
  2. Søstre Halloween fest
  3. Prinsesser Halloween fest