Kardashians uhyggelige makeup on Prinxy

Spiller Kardashians uhyggelige makeup på Prinxy

Historien om Kardashians uhyggelige makeup

Halloween er bag hjørnet, og i år er du inviteret til at fejre det med tre berømte søstre. Kim Kardashian, Kylie Jenner og Kendall Jenner er ved at gøre deres look klar til deres kommende Halloween-fest, og jer damer kan deltage i forberedelsen i Kardashians Spooky Make Up -kendisspil for piger. Kom i gang og bliv inspireret til dit eget uhyggelige Halloween-kostume!

Som du måske allerede ved, laver Kardashians alle begivenheder med stil, og Halloween-festen gør ingen undtagelse. Udover de skræmmende dekorationer, de bruger til at dekorere deres huse til årets mørkeste nat, sørger de også for, at de vælger de nyeste kostumer til Halloween-festen. Men i år besluttede de at gå endnu længere med deres udseende, så de vil fuldende deres kostumer med uhyggelige ansigtsdesigns. Og oh boy, de har helt sikkert nogle super fede ideer! Men de kunne godt bruge din hjælp, og her træder du ind som deres personlige makeupartist.

Spil dette helt nye makeupspil med Halloween-tema for piger kaldet Kardashians Spooky Make Up , og vær forberedt på at hjælpe Kendall Jenner, Kylie Jenner og Kim Kardashian med at håndtere deres Halloween-makeup-looks! Vælg den første pige, du vil hjælpe med at forberede først, og følg derefter vores trinvise instruktioner for at skabe det uhyggelige look. Hver realitystjerne bringer to unikke uhyggelige makeup-muligheder, som du kan vælge imellem, og du kan vælge den, du vil genskabe. Følg derefter trin-for-trin instruktionerne for at lave det. Nogle uhyggelige ansigtsdesign er mere komplekse, og de vil kræve meget tålmodighed og noget mere kosmetik, mens de andre er nemmere at lave, men de kræver noget mere præcision. Tag dig god tid, tegn de perfekte linjer, påfør funklende ædelstene og kunstige vipper for et komplet, dramatisk look.

Udfordr dig selv til at genskabe alle de seks looks i dette online makeup-spil med Halloween-tema til piger. Få dit eget Halloween-look inspireret af disse populære berømtheder, og del gerne dine kreationer med dine BFF'er! Hav det sjovt med at spille Halloween-spil online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug musen til at interagere.

Lignende spil

Her er yderligere tre GRATIS Halloween-spil, du bør tjekke ud:

  1. Halloween stylist
  2. Min Halloween Makeup
  3. Halloween i den fortryllede skov