Halloween i den fortryllede skov on Prinxy

Spiller Halloween i den fortryllede skov på Prinxy

Historien om Halloween i den fortryllede skov

Halloween er næsten her, og i år sørgede vi for, at du kommer til at fejre det anderledes. Prinsesse Rapunzel udfordrede dig til at bo sammen med hende for en fuld Halloween-oplevelse. Er du modig nok til at vove dig ind i den fortryllede skov sammen med hende på en af årets mest uhyggelige nætter? Spil Halloween In The Enchanted Forest påklædningsspillet for piger online på Prinxy.app, og gør dig klar til at opdage nogle af de mørkeste væsner, der bor indeni.

Denne Halloween, Rapunzels hemmelige ønske er at finde de magiske bevingede nisser, der bor i den fortryllede skov og deltage i deres skræmmende fest. Nisserne er kendt for deres Halloween-fester, og du og Rapunzel er på deres korte gæsteliste. Vil du klare det der? Lad os starte den lange rejse med en første udfordring, som er et sjovt udklædningsspil . Gennemse Rapunzels samling af Halloween-kostumer, og få hende til at prøve nogle af dem. I hendes garderobe finder du todelte kostumer inspireret af Harley Quinns signaturoutfits, der er ekstravagante vampyrkjoler, kostumer i mørke farver og skeletprint og mange flere. Vælg dit yndlingskostume til Halloween, og suppler det derefter med behagelige sko, tilbehør og en frisure i en fed farve. Fuldend derefter Rapunzels look med et uhyggeligt ansigtsdesign lånt fra den mexicanske ferie Dia De Los Muertos eller Day Of The Dead. Er du klar til noget mere?

Så lad os træde ind i den mørke skov og begive os ind i et heksehus. Gennemfør en række minispil for at rydde vejen, og når du først befinder dig indenfor, er du velkommen til at låne dit næste Halloween-kostume fra en ægte heksegarderobe. Prøv hendes kjoler og høje hatte, og så gå ikke glip af din chance for at bruge hendes magiske kost. Hop på den og flyv væk til ulvepigens hule. Her får du sat dine evner til at løse opgaverne på prøve. Sæt stykkerne af stiksavsbilledet på plads igen, og skift derefter Rapunzels heksekostume med en ulvepiges outfit. I damer er et skridt tættere på nissens hus, men ikke før de undslipper banshees mausoleum. Befri de små ghouls og spøgelser, og de vil belønne dig med endnu et uhyggeligt kostume. Test dine observationsevner og reaktionshastighed, og klik blot på dem, når de dukker op bag forskellige objekter på dette mørke sted. Godt arbejde, mine damer! Du er nået til Halloween-festen!

Nisser venter på dig i deres lysning, deltag i festen og giv din hjælp! Det ser ud som om der var nogle rådne græskar tilbage blandt de uhyggelige dekorationer, vil du hjælpe med at finde ud af dem? Test dine hukommelsesfærdigheder i dette online- huskespil med Halloween-tema for piger, klik på to kort på samme tid for at vende dem om, og ryd brættet i tide til den kommende Halloween-fest. Hvis billederne på kortene matcher, så kommer du et skridt nærmere for at vinde udfordringen. Hvis de ikke matcher, skal du huske deres plads og prøve lykken med et andet sæt kort. Så kan du gå videre og beskæftige dig med den næste opgave. Nisserne kunne bruge din hjælp til at dekorere haven til deres Halloween fest. Gå gennem alle de uhyggelige dekorationer, der er tilgængelige i dette gratis dekorationsspil , og vælg de lyse guirlander, jack-o-lanterner, stearinlys, blomster og alle dekorationer, du kan lide, for at skræmme nissens have til Halloween-festen!

Med så mange udfordrende opgaver og tonsvis af kostumer at vælge imellem, er Halloween In The Enchanted Forest et af de bedste juleudklædningsspil , som du kan finde på Prinxy.app. Spil det i dag!

Spilkontrol

  • Brug din mus til at fuldføre alle aktiviteterne i dette Halloween-tema spil for piger.

Lignende spil

Her er yderligere tre GRATIS Halloween-spil, du bør tjekke ud:

  1. Min Halloween Makeup
  2. Spooky Friends Adventure
  3. Prinsesser Halloween fest