Skræmmende Lily Halloween Dress Up spil on Prinxy

Spiller Skræmmende Lily Halloween Dress Up spil på Prinxy

Historien om Skræmmende Lily Halloween Dress Up spil

Det er Halloween-aften, og smukke Lily skal finde sig et kostume til den uhyggelige fest, hun er ved at gøre klar til at deltage i. Der er så mange muligheder i hendes garderobe. Kan du hjælpe hende med at vælge det bedste Halloween-kostume? Kom i gang med Scary Lily Halloween Dress Up Game til piger, og se hvilket skræmmende sødt look du kan sammensætte til hende!

Dette påklædningsspil med Halloween-tema til piger er et klassisk dukkemagerspil , der er fornyet til behovene i 2020. Denne gang kan du spille Scary Lily Halloween Dress Up Game på en computer, på en smartphone og endda på en tablet. Hvor fedt er det? I den kommer du til at blande mange signaturkategorifaner af de populære dukke-maker-spil, såsom frisureopbygningsmuligheden, ansigtstilpasning, hudfarver, outfit-udarbejdelsesmuligheden og mange andre kategorier, som du kan opdage, mens du går videre i dette sjove spil. Men først, lad os vælge en dejlig hudtone til vores pige. Da det er et Halloween-spil , kan du gå lige så skørt, som du vil, vælge en lys grøn, en babyblå eller endda en sød slik-pink hudfarve til den smukke Lily. Beige eller mørkebrune hudnuancer fås også, så du kan holde den klassisk, hvis du ønsker det.

Vælg derefter formen på hendes øjne, mund, næse og øjenbryn. Bland derefter frisurer og farver for et uhyggeligt look. Når du er færdig med at vælge detaljerne for det fysiske udseende, kan du fortsætte ved at søge efter det bedste Halloween-kostume til søde Lily. Festens tema er skræmmende, og det betyder, at du kan gå lige så amok, som du vil med hendes Halloween-look.

Blandt de muligheder, du har til din rådighed i dette spil til piger, kan du finde en pjaltet heksekjole, en rodet brudekjole til et ægte ligbrude-look, et bandagekostume til et mumie-look, et djævle-latex-kostume og endnu mere. Vælg mellem et bredt udvalg af færdiglavede klassikere, eller lav din egen moderigtige kreation ved blot at mixe og matche de forskellige dele i et forbløffende uhyggeligt look. Glem ikke, at du også kan ændre farverne på de tøjstykker, du vælger at bruge på Lily. Ud over kjoler kan du også finde selvstændige beklædningsgenstande såsom toppe og nederdele, cosets og kapper. Tilbehør Lilys skræmmende Halloween-look med heksehatte, øjenlapper, kroner med pigge, øreringe og halskæder efter eget valg.

Placer Lily i en uhyggelig baggrund for et mere dramatisk udseende, eller tag hende med til at behandle eller behandle gennem nabolaget. Hav en god tid med at spille Scary Lily dress up-spillet online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug musen til at interagere.

Lignende spil

Her er yderligere tre GRATIS Halloween-spil, du bør tjekke ud:

  1. Spooky Friends Adventure
  2. Witchy moderne transformation
  3. Prinsesse Halloween Makeup Tutorial