Boligindretning: Indendørs jungle on Prinxy

Spiller Boligindretning: Indendørs jungle på Prinxy

Historien om Boligindretning: Indendørs jungle

Den indendørs urbane jungletrenden er enorm lige nu, og den trender overalt på sociale medier. Billeder og videoer af værelser prydet med masser af planter oversvømmede Pinterest, Instagram og TikTok. Denne hjemmetrend kom også til Prinxy.app, og den modigste prinsesse af dem alle bragte den! Merida bor i storbyen nu, men denne planteelsker savner at være tæt på naturen, så det virker som en sjov udfordring at bringe en lille smule af junglen indendørs. Kom og kom i gang med Home Decor: Indoor Jungle -spillet for piger, og hjælp hende med denne designeropgave!

At tilbringe dagen omgivet af planter giver masser af sundhedsmæssige fordele. Udover det faktum, at de absorberer kuldioxid og frigiver ilt, der frisker luften op og eliminerer skadelige toksiner, har undersøgelser vist, at indendørs planter forbedrer koncentrationen og produktiviteten, reducerer stressniveauet og øger dit humør. Det er også et velkendt faktum, at det at være udendørs og bruge tid på at se naturen hjælper os til at føle os mere afslappede og rolige, så hvorfor ikke nyde disse fordele hele dagen lang? Smøg ærmerne op, mine damer, og lad os hjælpe prinsesse Merida med at forbedre hendes liv i storbyen med grønne planter og blomstrede blomsterpotter rundt om i huset!

I Home Decor: Indoor Jungle- spillet for piger hjælper du vores #planetlover med at dekorere sit hjem for at lave en indendørs jungle. Du starter med stuen, stedet hvor hun bruger meget tid, når hun er hjemme, og så fortsætter du med at indrette hendes køkken. Som en bonus vil Merida belønne din indsats med to særlige lektioner, hvor hun vil lære dig, hvordan du plejer planterne i dit hus. Med den rigtige lærer kan enhver lære at elske havearbejde! Er du klar til at starte din private havearbejde med din yndlings Disney- prinsesse ?

Som vi nævnte ovenfor, er den første designopgave, du skal bruge, at forvandle Meridas stue til en tempereret regnskov. Meridas stue er allerede hyggeligt indrettet med en behagelig sofa og et trendy sofabord. Dernæst kan du bevise dine indretningsarkitektevner og vælge de dejlige planter, der skal friske dette rum op. Gennemse alle dekorationsfanerne og vælg den blanding af planter, som du bedst kan lide. Der er et stort udvalg af hængende blomster på væggen at vælge imellem og også blomstrede urtepotter, som du kan sætte i vinduet. Så animer rummet med et stort akvarium og fuglebur med et par farverige papegøjer. Vidste du, at Merida elsker hortensia mest? Denne lyse lilla blomst minder hende om hendes mors have! Desværre har hendes blomst det ikke godt! Det kræver noget opmærksomhed, så næste gang vil hun lære dig, hvordan du tager dig af det. Fjern blomsten fra den lille potte, tilføj noget frisk jord i en større potte, og plant Meridas lilla hortensia igen. Rens bladene og hæld lidt gødning derefter. Takket være din hjælp har blomsten det meget bedre!

Godt arbejde, mine damer! Lad os fortsætte dette online makeover-spil ved at dekorere Meridas køkken næste gang! Hun drømmer om at forvandle sit køkken til en tropisk regnskov. Med de rigtige blomster og planter kan du få frisk og fugtig luft til hendes køkken, ligesom det i junglen. Gennemse alle de tropiske planter og vælg dem, du bedst kan lide til at dekorere Meridas køkken. Så vær klar til at deltage i hendes næste planteplejesession. Hendes elskede ficus er i problemer. Små røde insekter spiser dens grønne blade, og I to piger skal tage jer af de grimme skadedyr.

Sidst men ikke mindst, hjælp Merida med at lave en pinboard for at vise andre planteelskere hendes jungle! Vælg et tema, tag nogle billeder, og upload dem til sociale medier! God fornøjelse med at spille Home Decor: Indoor Jungle interiørdesignerspil for piger online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug musen til at interagere.

Lignende spil

Her er yderligere tre dekorationsspil du skal spille næste gang

  1. Ny gift! Home Deco
  2. Prinsesser Havekonkurrence
  3. Frozen Makeover: Ekstrem Home Makeover