Frozen Christmas: Extreme House Makeover on Prinxy

Spiller Frozen Christmas: Extreme House Makeover på Prinxy

Historien om Frozen Christmas: Extreme House Makeover

Med den sidste efterårsferie forbi, er dronning Elsa nu klar til at begynde at forvandle sit hus til et rigtigt vinterlandskab! I år har hun fået fingrene i noget af det sødeste julepynt, og nu kan hun gå i gang med at pynte op til vinterferien. Vil du være med til det sjove? I Frozen Christmas: Extreme House Makeover- spillet for piger hjælper du Elsa med at bringe stykker af Arendelle ind i denne frosne ødemark, mens I to damer pynter Elsas hus til jul. God fornøjelse med at gøre det!

Det er aldrig for tidligt at begynde at pynte op til jul, er I ikke enige, piger? Så lad os komme på arbejde, men ikke før vi hjælper dronning Elsa med at vælge sit hyggelige vinteroutfit først. I Elsas vintergarderobe kommer du til at finde mange hyggelige trøjer, miniskørter, jeans og endda nogle farverige strikkjoler at vælge imellem. Klæd hende på i dit yndlingsvinteroutfit, og sæt derefter dit valg sammen med et blødt tørklæde, med handsker eller endda med sødt julepynt hårtilbehør. Leder du stadig efter skoene? Der er ingen! Denne vinter er Elsa forpligtet til ikke at lade en dag gå uden at gå på skøjter med sine BFF'er! I dette online udklædningsspil for piger bliver du udfordret til at parre Elsas daglige outfits med trendy skøjter. Godt arbejde, mine damer! Er du klar til at bevise dine designerevner næste gang?

Så tag en frakke for at holde dig varm og kom med Elsa udendørs. Det er tid til at give Elsas hus en jule-makeover! Det lyder sjovt, hva'? Vi har allerede forberedt alt, hvad du har brug for til denne sjove aktivitet. Du kan begynde at lege med dem og finde på en ekstrem jule-makeover til Elsas hus. Gennemse kategorifanerne, der er tilgængelige på højre side af din skærm, og vælg fra en lang række håndlavede feriekranse, farverige lys, træer og andre temadekorationer, dem du vil bruge. Godt klaret! Er du klar til endnu en dekorationsopgave? Gå derefter til isringen og hjælp Elsa med at forskønne dette sted også.

Elsas forberedelser til den kommende vinterferie ville ikke være fuldstændige uden at hun har pyntet et juletræ. Vend hjem og fuldfør sammen denne nye designeropgave på Elsas to-do-liste. Der er mange træpynt til din rådighed i dette dekorationsspil til piger, og du kan bruge bogstaveligt talt alt, hvad du kan lide. Gennemse dem alle, og vælg fra et imponerende udvalg af skinnende glober, røde og hvide bolcher, hjemmelavede honningkager, farverige lys og endda guirlander dem, du bedst kan lide. Glem ikke også at vælge en flot stak smukt indpakkede gaver, som du kan lægge under juletræet.

Sidst, men ikke mindst, vælg et festligt look til Olaf, Elsas trofaste ven. Den funky snemand kunne helt sikkert bruge et nyt outfit til vinterferien . Hav en god tid med at spille Frozen Christmas: Extreme House Makeover -spillet for piger online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug musen til at interagere.

Lignende spil

Her er tre julespil mere, du bør tjekke ud:

  1. Julegaver Mania
  2. Hvordan Harley stjal julen
  3. Prinsesser i juleland