Kardashians holder jul on Prinxy

Spiller Kardashians holder jul på Prinxy

Historien om Kardashians holder jul

Kardashians holder jul med stil, og i år er du inviteret til at fejre det med tre af de berømte søstre. Vær klar til at følge med Kardashians i dette gratis berømthedsspil for piger! Kom og vær med til tre af dine yndlings reality-stjerneberømtheder i Kardashians Do Christmas , og se, hvilke fede ferielooks du kan sammensætte til Kim, Kylie og Kendall!

Denne vinter er du inviteret til at holde jul sammen med de mest populære berømtheder i verden! Kom og vær med til Kardashians i dette splinternye feriespil for piger, og hjælp de smukke søstre med at forberede sig til at deltage i julemiddagen med stil. Kendall, Kylie og Kim er dem, der har brug for din ekspertrådgivning, så gå ikke glip af denne mulighed for at style nogle af de mest populære piger i hele verden. Før noget andet, start med makeup- udfordringen, en session, hvor du kommer til at bruge nogle af Kylies berømte kosmetik til at skabe ferie-makeup-looks til hver af dem. Husk på, at disse berømtheder elsker, at deres makeup er unik og med en naturlig finish, så vælg naturlige farver til deres læbestift, øjenskygge og blush. Derefter skal du style deres hår og derefter gå videre til udvælgelsesfasen.

Start dette online dress up spil maraton ved at klæde frøken Kylie Jenner på. Navy, hvid og grå er de fremherskende farver i hendes garderobe, og du kan mikse og matche dem i et festligt outfit, som hun kan have på til den kommende julemiddag. Dernæst kan du også hjælpe smukke Kim Kardashian med at vælge sit outfit. Kims garderobe er fyldt med mange outfits fra den seneste Yeezy-kollektion, du vil helt sikkert finde noget, der passer til hendes stil. Den tredje søster, der har brug for dit stylistråd, er ingen ringere end den berømte supermodel, Kendall Jenner . Når du har lavet hendes makeup, og efter du har valgt hendes frisure, kan du vælge at klæde hende ud i en skjorte med dyreprint og et par jeans, eller du kan være fed og sammensætte flere prints i et kæbende look .

Hav en god tid med at spille Kardashians Do Christmas dress up-spillet online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug musen til at interagere.

Lignende spil

Her er tre julespil mere , du bør spille næste gang:

  1. Hvordan Harley stjal julen
  2. Prinsesser decemberdrøm
  3. Prinsesser Ugly Sweater Sjov