Prinsesser Ugly Sweater Sjov on Prinxy

Spiller Prinsesser Ugly Sweater Sjov på Prinxy

Historien om Prinsesser Ugly Sweater Sjov

Med kun få dage tilbage til vinterferien er de fedeste fester blevet annonceret, og disse Disney-prinsesser planlægger at deltage i dem alle. Især at i år bliver prinsesse Jasmines første gang, hun fejrer jul, og de vil have hende til at opdage dem alle! Hendes bedste venner ønsker, at hun skal have den fulde juleoplevelse, og til det har de brug for din hjælp. Kom og vær med pigerne i gang med Princesses Ugly Sweater Fun, og hjælp de tre BFF'er med at få den bedste jul nogensinde!

Som du allerede ved, starter forberedelserne til denne magiske vinterferie i begyndelsen af december, og de slutter juleaften. Og hvad er det første, vi alle gør? Vi pynter selvfølgelig hus og træ til jul! Sådan vil Anna og Ariel introducere prinsesse Jasmine til denne smukke ferie! Slut dig til de tre bedste venner i dette online dekorationsspil for piger, og hjælp dem med at forskønne deres stue i tide til jul. Dekorer pejsen med strømper, stearinlys, guirlander, vinterblomster og farverige lys. Så vælg også nogle smukke dekorationer til juletræet.

Når du har beskæftiget dig med denne indretningsarkitektopgave, kan du hjælpe pigerne med at blive klar til den årlige Ugly Sweater Party! Dette er din chance for at vise dine moderådgiverfærdigheder i dette online prinsessespil for piger. Den grimme sweaterfest er en fjollet og sjov tradition, som Anna og Ariel sammensætter for at underholde deres venner. Det er den perfekte tradition for alle at præsentere, modtage og bære grimme juletrøjer. Jo grimmere jo bedre! Hjælp disse skønne prinsesser med at gøre det næsten umulige, og få deres grimme juletrøjer til at se stilfulde ud. Men vær ikke bange for at se en lille smule skør ud, jeg er ret sikker på, at Anna, Ariel og Jasmin ikke vil have noget imod det. Glem ikke at vælge hvilken sweater der er grim, hvilken der er grimmest og hvilken der er grim!

Hav en god tid med at spille Princesses Ugly Sweater Sjovt udklædningsspil for piger online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug musen til at interagere.

Lignende spil

Her er tre julespil mere du skal spille næste gang:

  1. BFFs vinterferie
  2. Winter Sisters Fashion Trends
  3. Frozen Christmas: Extreme House Makeover