Extreme Makeover: Harley Edition on Prinxy

Spiller Extreme Makeover: Harley Edition på Prinxy

Historien om Extreme Makeover: Harley Edition

Hvad får du, når du krydser en skurk med en skønhedsguru? Et af de bedste makeover-spil, du har spillet indtil videre! Gør dig klar til at slutte dig til miss Harley Queen i hendes totale forvandling fra en voldsom skurk til en yndig tween, mens du spiller Extreme Makeover: Harley Edition -spillet for piger online på Prinxy.app!

Extreme Makeover: Harley Edition er det tredje spil i vores hitserie af Extreme Makeover-spil, og denne gang er det endnu bedre! Med opdateret grafik, nye udfordrende opgaver og masser af skønhedstips og tricks, i Extreme Makeover: Harley Edition er du vidne til den fuldstændige transformation af en af de mest ikoniske skurke nogensinde, som også gerne vil være smuk. Så hvilken bedre måde at vise hende, hvor meget vi elsker hende, end ved at give hende en ekstrem makeover?

Spillet starter med, at du giver hendes teint et glødende løft med de rigtige skønhedsprodukter og cremer. Brug en rensecreme til at begynde morgenrutinen, og tryk derefter de røde bumser, og brug en professionel pincet til at forme hendes øjenbryn. Påfør en citrusmaske på hendes ansigt og et lag læbepomade for at fugte hendes læber. At komme ind i Harleys hudplejerutine kræver noget ekstra tid, fordi der er så mange produkter, hun kan lide at bruge, men det bedste er, at du får gjort alt dette, mens du lærer nogle gode skønhedstips og tricks – for hvem elsker ikke at lære noget nyt mens du spiller online makeover-spil ?

Spillet fortsætter med, at du fjerner hendes signaturfarver fra hendes hår og derefter arbejder på hendes makeup. Følg trin-for-trin instruktionerne i vores hårspil for at fuldende hårplejerutinen, style det op i legende strandbølger eller en romantisk flettet hestehale, og beslut dig derefter, om du vil farve den i en ny farve eller du vil gerne lade det være gyldent lyst. Godt arbejde, mine damer! Hvad med noget makeup?

Begynd at spille makeup- spillet ved at vælge den bedste foundation og concealer til vores smukke Harley. Påfør derefter også en highlighter, og begynd derefter at lege med de forskellige farver, der er tilgængelige i hendes makeup-kit. Varme brune nuancer, dristige blandinger af grøn og lilla eller pastelfarver er nogle af dine muligheder i forhold til øjenskyggefarver. Vælg dem, du bedst kan lide, og færdiggør derefter Harleys øjenmakeup med sort mascara. Gennemse hendes udvalg af læbestifter herefter, og fuldend derefter det nye makeup-look med en flot blush nuance.

Når du er færdig med makeup-sessionen, kan du vælge mellem forskellige outfits, som hun kan bære, mens hun får en professionel manicure. Klæd hende på i noget piget-pige og superfarverigt, så hun kan stramme sine ting gennem Gotham Citys gader. Du kan endda sikre dig, at hun har det perfekte tilbehør!

God fornøjelse med at spille Extreme Makeover: Harley Edition online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug din mus til at gennemse alle mulighederne i dette online spil for piger.

Hvis du kan lide dette spil, kan du også prøve andre Makeover-spil fra Prinxy.app:

  1. Ekstrem makeover  
  2. Ellie: Maskne Ansigtspleje
  3. Extreme Makeover: Ellie Edition