Hej Mello on Prinxy

Spiller Hej Mello på Prinxy

Historien om Hej Mello

Hvis I børn leder efter noget sjovt at lege i dag, så led ikke længere. Vi inviterer dig til at tage skumfidustesten i dette vanedannende spil kaldet Hello Mello . Er du klar til at lære mere?

Lad os møde vores hovedperson! Hendes navn er Mello, og hun er en legende, luftig, hvid skumfidus, der vil holde dig underholdt i dag. Udfordringen Mello bringer er et spot the difference-spil , hvor du kan teste dine observationsevner. Kort sagt, alt hvad du skal gøre, når du spiller Hello Mello-spillet, er at opdage en ubuden gæst i en gruppe fnug af samme slags. Det virkelige trick er at gøre det, før tiden løber ud. Er du klar til denne opgave?

Så lad os komme i gang med Hello Mello-spillet for piger! Først skal du lære at spille det. Der er en trin-for-trin tutorial tilgængelig i begyndelsen af spillet, spring det ikke over. Dernæst skal du have det sjovt med at vise dine evner. Scan gitteret fyldt med sjove skumfiduser, og klik på den, du finder lidt anderledes, men hold også øje med timeren. Efterhånden som du går videre i spillet, bliver firkanterne i gitteret mindre og mindre, og der vil blive tilføjet flere og flere skumfiduser i det. På dette tidspunkt bliver det endnu sværere at se den anderledes, men når du sidder fast, kan du blot bruge forstørrelsesglasset som en hjælpende hånd. Den er tilgængelig i nederste venstre hjørne.

Grunden til, at vi leger med disse fnug i stedet for at koge dem ved bålet, er enkel. Du fuldfører udfordring efter udfordring for at nå Mello dekorationsspillet . For hvert nyt niveau, du fuldfører, bliver en ny genstand tilgængelig i Mellos specielle udvalg af toppings, og du kan tilpasse din skumfidus-look, som du ønsker. Vend tilbage til Mello-dekorationsspillet så ofte du kan, og forskønne din bløde ven med nye pastelfarver, skøre kontakter, glasur og toppings efter eget valg.

God fornøjelse med at spille Hello Mello-spillet for børn online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug din mus til at fuldføre alle aktiviteterne i dette vanedannende spil for drenge og piger.

Lignende spil

Her er yderligere tre påklædningsspil, du bør tjekke ud:

  1. Knus en ven-dag
  2. Twinchella udfordring
  3. Superstar Kitty Fashion Award