Næste Supermodel Stjerner on Prinxy

Spiller Næste Supermodel Stjerner på Prinxy

Historien om Næste Supermodel Stjerner

Har du nogensinde spekuleret på, hvad der skal til for at blive en succesfuld supermodel? I Next Supermodel Stars vil du lære, hvad er de fire stadier, enhver pige, der ønsker at blive en berømt supermodel, skal igennem. Slut dig til de 4 BFF'er, og trin for trin hjælper du dem med at opbygge deres drømmekarriere som model, mens du spiller dette onlinespil for piger. Er du klar til modeltimerne?

Der er fire hovedfaser, som du skal tage i betragtning, når du drømmer om en modelkarriere. Vi skal dække dem alle, men først skal du vælge den pige, du vil følge med i eventyret mod en succesfuld modelkarriere. Træn derefter sammen med hende i dette sjove og vanedannende spil for piger. De første modeudfordringer, du skal gennemføre, er en sjov shopping erfaring. Som model skal du altid være klædt på i de nyeste modetrends, og dit daglige look skal være alt andet end almindeligt. Så tag din indkøbskurv og gå til indkøbscenteret. Køb alt, der vækker glæde, og prøv at undgå de grimme tøjstykker og tilbehør. Når du har samlet nok stilfulde kjoler, sko, clutches og smykker, skal du gå tilbage til studiet og hjælpe din supermodel med at forberede sig til den første catwalk. Der er ikke nogen specifikke moderegler, du skal følge, mens du spiller dette sjove udklædningsspil for piger. Du kan lade din fantasi få frit løb og sammensætte alle dine yndlingstøjsdele og tilbehør i et fængslende statement-look.

Godt arbejde, mine damer! Er du klar til at opdage anden fase i en supermodels karriere? Det er diætstadiet. Modeller skal holde deres figur i form, og de skal altid være opmærksomme på den mad, de vælger at spise. Sund mad og gymnastiktimer holder disse piger i form og i deres bedste form. Dernæst i Next Supermodel Stars- spillet bliver jer piger udfordret til at gennemføre en hukommelsesudfordring. Vend to kort om på samme tid og se, hvor hurtigt du kan gennemføre den sunde kostudfordring, mens du træner dine hukommelsesfærdigheder. Når du har gennemført alle udfordringerne i puslespillet med sund kost, kan du tilberede et sundt måltid til din supermodel. Vælg mellem en række friske salater, granolaskåle, lækre smoothies og kaffe, dine favoritter, og sæt dem sammen i en instagrambar frokostflad .

Dernæst bør du lære, hvordan du håndterer konkurrencen. Nogle piger kan være virkelig slemme, når de føler, at deres job er truet af hårdtarbejdende, kreative kolleger, og de begynder at opføre sig dårligt. Lær et par tricks og tips, og lær dine luskede rivaler en lektie ved at ødelægge deres udseende. Kan du afslutte det sløvende spil uden at blive fanget af fancy Olivia? Sidst men ikke mindst, lær hvordan du poserer som en supermodel på landingsbanen. Med denne fire-trins komplette er du nu klar til at starte din egen modelkarriere!

God fornøjelse med at spille Next Supermodel Stars -spillet for piger online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug musen til at interagere.

Lignende spil

Her er tre flere Supermodel-spil, du bør tjekke ud:

  1. Berømtheds BFF'er
  2. Celebrity Fashionistas
  3. Supermodel Fashion Lookbook