Prinxy House Of Fashion on Prinxy

Spiller Prinxy House Of Fashion på Prinxy

Historien om Prinxy House Of Fashion

Hvis I piger elsker luksusmode lige så meget som vi gør, så vær klar til at spille et af de bedste modespil på internettet! I Prinxy House Of Fashion arrangerer vi et privat modeshow, hvor kendte modeller fra hele verden præsenterer de mest populære outfits af et luksusmærke, der er forgudet af alle, men især af jer damer. Er du klar til at tage et kig?

Så lad os komme i gang med dette gratis påklædningsspil for piger, og forberede jer på at blive forbløffet over de mange forskellige prints, stoffer, designs og tilbehør, vi præsenterede i vores spil. I Prinxy House Of Fashion vil du opdage en modeoplevelse på forreste række, hvor den gode stemning leveres af legende farver, fascinerende baggrunde, tema-garderober og dine yndlingsfigurer.

Showet er ved at starte, men ikke før du gør din magi. I dette online udklædningsspil for piger spiller du rollen som en talentfuld modestylist, og du er ansvarlig for at klæde supermodellerne på til showet. Er du klar til denne opgave? Deltag i det sjove bag kulisserne, og se, hvilke fantastiske looks du kan sammensætte, så supermodellerne gør sig klar til at gå på landingsbanen og se deres bedste ud. Den første model, du skal pynte på, er Kiki , en af vores yndlings Clony Girls, og hun vil tage springet i et farverigt, flora-printet outfit. Udforsk det ultimative udvalg af silkekjoler, vælg din favorit til at klæde hende ud med, og forny den vindende med et par højhælede sandaler eller med biker-støvler. Dernæst kommer du til at ændre registeret og prøve at skabe et outfit i neonfarver med krystaller og pailletter til smukke Gigi Hadid . Vant til at få alle hovederne vendt, er Gigi ikke bange for at have for meget gnistre på på én gang, så tør at få sit udseende ud over det sædvanlige. Godt arbejde, mine damer! Er du klar til mere?

Den tredje modeudfordring kommer fra vores seje Clony Girl Riri . Til vores eksklusive modeshow vil hun være iført et outfit med top-til-tå-print, og I damer kommer til at elske hendes specielle garderobe. Riris udvalg af tøj er både sporty-chic og girlly-girl, og skønheden er, at du kan blande alt, som du vil. Vi sørgede for, at printene ser flotte ud sammen, men det bliver din opgave at få Riris runway-outfit til at se enestående ud. Er du nysgerrig efter at opdage Brians garderobe næste gang? Vores smukke dreng blev født til landingsbanen, og I piger er her for at hjælpe ham med at gøre et godt indtryk. Læg skjorter i lag med printede trøjer, ponchoer eller jakkesæt, og match derefter din top med et par løse underdele eller med nogle shorts. Dernæst kan du fuldende Brians runway-look med et par overdimensionerede briller og en printet bogtaske.

Når du går videre, kommer du til at møde den 5. supermodel , der gør klar til at gå på banen i vores private modeshow. Denne gang bliver du udfordret til at klæde Ariana Grande på. Vi har gemt en feminin garderobe til din yndlingsberømthed, hvor pink og lilla er reglen. Det imponerende udvalg af høje hæle og de dyrebare smykker og clutches kommer til at fuldende hendes sweetheart-look perfekt. Åh, og baggrunden er absolut to die for. Dernæst gør en ny Clony Girl sig klar til at stjæle rampelysene. Hun hedder Polka , og hun er vores kære kurvede supermodel, du skal pynte næste gang. Smuk og selvsikker, Polka er ikke bange for at vise sin plettede hud frem for verden. I dette udklædningsspil for piger blander du plaidprint, tweed-stoffer og almindelige genstande i et kæbefaldende, løbsk outfit. Sørg for, at hun ser godt ud!

Sidst, men ikke mindst, kommer du også til at klæde smukke Kendall Jenner op. Vi har gemt en fantastisk samling af aftenkjoler til hende, finder den bedste at klæde hende ud med, og glem så ikke at pynte på.

God fornøjelse med at spille Prinxy House Of Fashion -spillet for piger online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug din mus til at gennemse alle mulighederne i dette online spil for piger.

Hvis du kan lide dette spil, kan du også prøve andre modespil fra Prinxy.app:

  1. TikTok efterårsmode
  2. TikTok Trends: Farveblok
  3. TikTok Trends: Kærestemode