Miruna's Adventures: Slime Galaxy on Prinxy

Spiller Miruna's Adventures: Slime Galaxy på Prinxy

Historien om Miruna's Adventures: Slime Galaxy

Hej børn, savnede du vores glade veninde Miruna? Hun er tilbage med endnu et eventyr, som du kommer til at elske. Hun er ude på et sjovt eventyr i universet, og hun planlægger at stoppe på hver planet for at... skabe et unikt slim til hver planet. Så er du klar til at udforske solsystemet? Spil Miruna's Adventures: Slime Galaxy online på Prinxy.app, bland forskellige ingredienser til klar slim, og lav farverig slim inspireret af forskellige farver i vores solsystem.

Men før jeg går i gang med Mirunas første slim, så lad mig fortælle dig nogle flere detaljer om dette online pædagogiske spil for piger. Miruna vil tage dig til alle otte planeter i solsystemet, og sammen vil I lave et slim, der fremhæver planetens hovedtræk. For hver slim skal du bruge forskellige ingredienser, og hver resulterende slim vil være unik ikke kun med hensyn til farve, men også i hårdhed og elasticitet. Og det er ikke alt! Miruna's Adventures: Slime Galaxy er ikke kun et gør-det-selv-spil , men det er også et lærerigt spil, der er fyldt med mange sjove fakta. Du bør ikke springe dem over, du kommer til at lære seje ting om de andre planeter i vores solsystem. Lad os udforske solsystemet sammen med glade Miruna!

Den første planet, I to opdager sammen, er Merkur , den mindste planet i solsystemet. Orange, gul og kobber er de repræsentative farver på denne planet, så du og Miruna skal have et solidt gult slim med kobberperler og orange glitter i. Bland de rigtige ingredienser, og din Mercury slime er klar på ingen tid. Godt arbejde, mine damer! Dit næste stop er på planeten Venus . Dette er planeten, der roterer i den modsatte retning end Jorden, og dit Venus-slim skal have lyse farver såsom sølv, hvid, lys guld og perlemor. Men vent med at se de ingredienser, du bruger til at lave denne perfekte slime.

Ved du, hvilken der er den tredje planet fra solen? Det er Jorden ! Og denne planets slim skal være inspireret af dens signaturfarver som blå, grøn, hvid og lyseblå. Drys ingredienserne på det klare slim, bland dem godt, og lav din jordslim med et par klik. Derefter skal du spænde op til en fantastisk tur til den røde planet. Missioner til Mars er meget populære i dag, men så du et Mars -inspireret slim i butikkerne? Lad os lave den første i dag! Håber du er klar til noget mere, vi har stadig fire planeter mere at dække. Helt klart, det mest spektakulære slim vil være det, der er inspireret af Jupiter . Det er den største planet i solsystemet, og den har ringe lavet af støv og asteroider.

Tre udfordringer mere at dække i dette Galaxy-eventyr, så er du klar til at opdage de sidste tre slimes-funktioner i dette onlinespil for piger ? Næste stop er på planeten Saturn . I lighed med Jupiter er denne planet også omgivet af ringe, men denne gang diskuterer vi isringe. Farverne, der er repræsentative for din Saturn-slim, vil også være de forskellige nuancer af gul, en smule orange og et strejf af sand. Drysset med mørkegule pailletter og omgivet af ringe, vil dit Saturn-inspirerede slim være unikt. Dernæst følger Uranus , en af gasgiganterne i vores solsystem. Er du nysgerrig efter at se, hvilke ingredienser du vil bruge til at få et luftigt blåt slim inspireret af planeten Uranus? Et stop mere, og vi har vores samling af galakseslimes komplet. Neptun er den 8. planet i vores solsystem, og denne skønhed er styret af mange nuancer af indigo. Kom i gang med den sidste opgave i dette online gør-det-selv-spil til piger og se, hvor smuk dit Neptune-slim bliver.

Pædagogisk og sjovt, fyldt med pigeting og masser af sjove fakta, Miruna's Adventures: Slime Galaxy er et af de bedste børnespil online. Og det er ikke alt! Det har også otte unikke mini- påklædningsspil , som skjuler tøj og tilbehør i farverne, der repræsenterer hver planet, som du og Miruna skal besøge. Spil det i dag!

Spilkontrol

  • Brug musen til at interagere.

Lignende spil

Her er tre mere af Mirunas eventyr, du bør tjekke ud:

  1. Mirunas eventyr: Dyrlæge
  2. Miruna's Adventure: Filter Mania
  3. Mirunas eventyr: Møde Maria