Klæd Masha på on Prinxy

Spiller Klæd Masha på på Prinxy

Historien om Klæd Masha på

Sæt dine modefærdigheder på prøve for at se, hvilket sødt look du kan sammensætte til den drilske Masha. Den lille russiske pige fra de populære tegnefilm Masha and the Bear har brug for din hjælp til at blive klar til en ny eventyrlig dag i skoven. Er du klar til at overraske hende med et nyt look? Kom godt i gang med Dress Up Masha -spillet for piger, og få det sjovt med at klæde hende på online på Prinxy.app!

Dette nye udklædningsspil portrætterer den lille russiske pige og hendes bedste ven, Bjørnen! De gør sig klar til at tage på et nyt eventyr og udforske skoven, hvor de bor, men ikke før Masha får sit dagens outfit perfekt blandet og matchet. Den yndige pige bærer normalt en smuk kjole med russiske motiver på, men i dag kan du få hende klædt i alt, hvad du vil. Er du klar til at gennemse Mashas nye garderobe?

Udover hendes signaturkjole vil du i dette sjove tegneseriespil også finde mange slikfarvede spaghetti-kjoler og lange kjoler med legende print, som du kan parre med din yndlings hvide skjorte. Men der er også nogle super fede kostumer med ferietema, som du også bør tjekke ud. Få hende til at prøve forskellige kombinationer, og når du er færdig, skal du kigge efter noget tilbehør, der komplementerer det valgte outfit. Sørg for at vælge et par behagelige sko først, og gør derefter hendes hår. Dernæst skal du fuldende hendes look med en pigehårsløjfe eller vælge en af hendes signaturtørklæder eller en cool fantasy-tema hat. Så gå amok med tilbehøret! Der er så mange, at du bogstaveligt talt kan fuldende ethvert look, du ønsker. Der er gennemsigtige vinger til et lille fe-look, der er bløde lyserøde ører, som du kan bruge til at gøre hende til en påskehare, og der er endda rekvisitter til at gøre hende til en japansk skolepige, der spiller videospil. Ret sejt, hva'?

Mix og match tøjstykkerne med dit yndlingstilbehør og skab et dejligt look til denne dejlige russiske pige, mens du spiller Dress Up Masha online på Prinxy.app! Hav det sjovt!

Spilkontrol

  • Brug musen til at interagere.

Lignende spil

Her er tre pigespil mere, du bør tjekke ud:

  1. Ellies Powerpuff-look  
  2. Superhelte nyt eventyr
  3. Cave Girls Dress Up spil