TikTok-piger vs Likee-piger on Prinxy

Spiller TikTok-piger vs Likee-piger på Prinxy

Historien om TikTok-piger vs Likee-piger

Marinette og Tiana er superberømte på sociale medier. Marinette er en af de mest populære influencers på TikTok, og Tiana er Likee-fan. Hvilken af dem synes du er den mest kendte? Lad os finde ud af det sammen, mens vi spiller TikTok Girls Vs Likee Girls udklædningsspillet for piger online på Prinxy.app!

Vi starter det sjove med TikToks favorit, Marinette ! Hun elsker at holde sine fans underholdt med sin sang, dans og minivideoer. Lige nu gør hun sig klar til at lave en ny video til sine følgere, og hun har brug for din hjælp til at vælge sit outfit. Slut dig til at komme i gang med dette online udklædningsspil for piger, og se hvilket TikTok-inspireret look du kan sammensætte til hende. Der er masser af pigetoppe at vælge imellem, hættetrøjer og anime-skjorter. Match din favorit med et par denimshorts, baggy joggingbukser eller en plisseret nederdel. Dernæst skal du kigge efter et par sneakers, der passer til det valgte outfit, og glem ikke også at vælge en ny frisure til søde Marinette. Håret kan være fra et VSCO-pige-look eller et e-pige-look. Godt arbejde, mine damer!

Lad os derefter også opdage Tianas influencer-garderobe. Denne Disney-prinsesse er meget aktiv på Likee . Hun laver ofte hår- og makeup-tutorials til sine følgere, og hun elsker at integrere funky videoeffekter i de videoer, hun deler på denne platform. Hun er ved at lave en ny skønhedsvideo til sit publikum. Vil du hjælpe hende? I dette online makeupspil for piger kan du hjælpe prinsesse Tiana med at håndtere sin dagens makeup, mens du opdager nogle af hendes fantastiske skønhedstricks. Hun elsker at starte sit makeup-look ved at lave sine øjenbryn. Tiana siger, at dette hjælper hende med at konturere hendes ansigt, så du bør også starte med denne opgave. Påfør en flerfarvet eller en glitrende øjenskygge på hendes øjne, match den med et lag mascara, en naturlig læbestiftskygge, og glem ikke også at bruge lidt blush på hendes kinder. Når du er færdig med Tianas makeup, kan du gå videre til næste side i spillet og finde det fedeste outfit til hende at have på i dag.

Konkurrenter på sociale medier og bedste venner i det virkelige liv, Marinette og Tiana vil tage dig med på et sjovt eventyr bag linserne i dette online sociale medie-temaspil for piger kaldet TikTok Girls Vs Likee Girls . Spil det i dag online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug musen til at interagere.

Lignende spil

Her er tre flere pigespil du bør tjekke ud:

  1. Hvad jeg ville have på, hvis jeg var en...
  2. Photogram Lovers Surprise
  3. Prinsesser fotogram historier