Top Model Sisters on Prinxy

Spiller Top Model Sisters på Prinxy

Historien om Top Model Sisters

Frozen-søstrene er inviteret til at deltage i en vigtig modebegivenhed, og de er ikke helt klar til det. Kan du hjælpe dem med at sammensætte deres stilfulde outfits? Spil Top Model Sisters udklædningsspillet for piger, og hjælp Elsa og Anna med at stjæle rampelysene, når de går ned ad landingsbanen!

De to smukke søstre fra det lille kongerige Arendelle gør sig klar til at ramme verdens mest berømte landingsbaner i dette online pigespil . De har drømt om modelkarrierer i årevis, og dette er deres chance for at træde på landingsbanen med stil. Catwalks fra Milano, Paris, London, New York er allerede forberedt til dem, men at blive en topmodel er ikke så let. Så lad os hjælpe dem med at gøre et godt indtryk!

Kom i gang med dette sjove prinsesse-påklædningsspil , bliv modestylist for disse topmodelsøstre, og vær med til at lære deres berømte frække catwalk. Men lad os først beskæftige os med deres landingsbaners udseende. Gennemse det store udvalg af gulvfejende kjoler, korte mini-kjoler, gennemsigtige og blondeskjorter, mini-nederdele og shorts, vælg dem, du bedst kan lide, og sammensæt et par outfits, der vil se godt ud på catwalken . Sæt derefter de valgte outfits sammen med hæle, statement-smykker, og afslut derefter deres runway-looks med nye frisurer. Er du klar til noget mere?

De får også brug for din hjælp til at forberede sig til et ekstravagant fotoshoot i dette online udklædningsspil for piger! God fornøjelse med at spille Top Model Sisters-spillet online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug din mus til at gennemse alle kategorifanerne i dette online udklædningsspil for piger!

Lignende spil

Her er tre mere frosne spil, du bør tjekke ud:

  1. Søstre Skurkestil
  2. Sisters Winter Escape
  3. Sisters Fall Fashion Guide