Princesses Fashion Wars: Boho Vs Gowns on Prinxy

Spiller Princesses Fashion Wars: Boho Vs Gowns på Prinxy

Historien om Princesses Fashion Wars: Boho Vs Gowns

Pas på! Der bliver en modekrig! Boho smarte og glitrende kjoler går ind i kampen i dag. Hvilken stil tror du, den vinder? Lad os finde ud af det i Princesses Fashion Wars: Boho Vs Gowns udklædningsspil til piger!

Vores unge fashionistaer, prinsesserne Belle og Merida, er vilde med helt anderledes tøj. Mens den ene elsker sporty chic, er den anden helt klar til pailletter og masser af glimmer. Den ene elsker sneakers og wedges, mens den anden ikke kan få nok af høje hæle. Striden mellem deres forskellige modestile er under søgelyset, og i dag skal de finde ud af, hvem der har en sejere stil. I talentfulde piger kan hjælpe dem. I dette online udklædningsspil er du deres moderådgiver, og du kan beslutte, hvilket tøj de vil bære foran juryen. Er du klar til at prøve det?

Tryk på play-knappen for at slutte dig til dem, og vær forberedt på at opdage, hvem der er den første i køen til at opdage dine unikke stylingevner. Dette prinsessespil begynder med et hurtigt raid i Belles fantastiske garderobe. Allerede ved første øjekast vil du bemærke, at hun foretrækker boho- og hiphop-tøj, det sidste får hende til at føle sig sporty og cool på samme tid. Men vent med at se det store udvalg af tøj i hendes garderobe... det er ret imponerende! Udover mini- og midi-broderede kjoler kan du også finde nogle smarte joggingbukser, t-shirts og sweatshirts med trendy budskaber, sporty bh-toppe og meget mere. Når det kommer til tilbehør, er Belle den heldige ejer af de fedeste sko på markedet. Du skal blot vælge et par, der matcher det valgte outfit. Dernæst fuldend alt med smykker og en ny frisure. Er du klar til noget mere?

Så tag også et kig i Meridas garderobe. Fortsæt med at spille dette online modespil til piger, gennemse Meridas garderobe, og se hvilket cool look du kan sammensætte til vores modige pige. Hun elsker bare elegante kjoler og blændende cocktailkjoler, hendes smykker er alle besat i ædelstene, og hendes højhælede pumps er designermærket. Hun er en helt ny person, når hun bærer sådan noget tøj, og hun føler bestemt, at hun er en filmstjerne.

Tag al den tid, du har brug for, og hav det sjovt med at hjælpe de to prinsesser med at vælge de bedste outfits til modekonkurrencen. Stop ikke før du er tilfreds med det endelige resultat. En ny modekamp er ved at begynde... hvem bliver vores vinder?

Hav en fantastisk tid med at spille Princesses Fashion Wars: Boho Vs Gowns online på Prinxy.app

Spilkontrol

  • Brug din mus til at gennemse alle mulighederne i dette online spil for piger

Lignende spil

Her er yderligere tre prinsessespil, du bør tjekke ud:

  1. Prinsesser K-pop Idols
  2. Prinsesser smukke i blomster
  3. Prinsesser Fashion And Dare Challenge