Lav din egen prinsesse on Prinxy

Spiller Lav din egen prinsesse på Prinxy

Historien om Lav din egen prinsesse

Hvad ville denne verden være uden fantasifigurer i den? Sandsynligvis et trist, kedeligt sted, men gæt hvad? Det vil vi ikke lade ske. Vi har det perfekte spil til at træne din kreativitet, og sammen vil vi oversvømme onlineverdenen med smukke prinsesser. Er du klar til at prøve det? Så lad os komme i gang med dette helt nye spil for piger kaldet Make Your Own Princess og skabe nogle skønheder!

I det kommer du til at opdage alle elementerne i et sjovt dukkemagerspil. Der er mange prinsessernes kjoler og tilbehør at vælge imellem, der er smukke frisurer og også ansigtstræk, der vil hjælpe dig med at skabe det perfekte look til din nye, unikke karakter. Men lad os se nærmere på disse kategorifaner, skal vi?

Du kan starte med at vælge den rigtige prinsessekjole til din fantasidukke. I dette prinsesse-påklædningsspil kan du finde et imponerende udvalg af kjoler. Du vil genkende nogle af dem super nemt, fordi de er lånt fra Disney-prinsessernes garderobe, men der er nogle unikke kjoler, som du kan bruge til at skabe et farverigt look til din nye dukke. Gennemse dem alle og vælg din favorit. Når hovedbeslutningen er truffet, skal du gå videre og udstyre det valgte outfit med overdimensionerede smykker, elegante clutches og andet tilbehør, du måske kunne lide til din karakter.

Godt arbejde, mine damer! Vær nu klar til at lege med din prinsesses unikke ansigtstræk. 24 øjenmuligheder kommer i en bred vifte af farver og former, 24 mundmuligheder, 24 unikke øjenbryn og endda 12 hudfarver at vælge imellem. Tjek dem alle ud, og tilpas din fantasifigur, som du ønsker det.

God fornøjelse med at spille dette sjove dukkespil for piger online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug din mus til at gennemse alle kategorifanerne i dette online dukkespil til piger!

Lignende spil

Her er tre andre Avatar-spil, du bør tjekke ud:

  1. Min manga-avatar
  2. Bliv en prinsesse
  3. Min kolde sæson-avatar