Skurke mod racisme on Prinxy

Spiller Skurke mod racisme på Prinxy

Historien om Skurke mod racisme

Selv nogle af de ondeste skurke er imod racisme, og de besluttede at deltage i de daglige Black Lives Matter-protester, der finder sted i USA. Er du klar til at lære, hvem de er? Så kom og vær med i dette splinternye udklædningsspil for piger kaldet Villains Against Racism !

Harley Quinn, Maleficent, den onde dronning og Ursula har deres protesttavler klar, og de skal bare håndtere deres afslappede udseende. Og her er der brug for dine modefærdigheder. Kom og deltag i den antiracistiske protest sammen med vores fashionable skurke og se, hvilke fantastiske afslappede looks du kan sammensætte til hver enkelt af dem, mens du spiller dette fantastiske udklædningsspil for piger kaldet Villains Against Racism.

Den første i rækken er Harley Quinn . Denne kæbefaldende skurk er så til tanktops og farverige leggings denne sommer. Sæt to af dine favoritter sammen og match derefter dit udvalg med en cool læderjakke og et par sneakers. Hold hende sikker med en moderigtig stofmaske og fuldend hendes look med en læderchoker.

Lad os nu se, hvilket cool look du kan skabe til Maleficent . Hun er mere til lædertoppe, som hun elsker at kombinere med sorte leggings eller lædernederdele. Få hende til at prøve alle dine yndlingskombinationer, og sæt derefter det valgte outfit sammen med en jakkesæt prydet med metalliske epauletter eller med en fjerbeklædt blazer. Sæt en statement-halskæde rundt om hendes hals, og vælg derefter et skilt med en kraftfuld besked på, og hun er klar til at gå på gaden og se med stil.

Den næste skurk i rækken er ingen ringere end The Evil Queen . Masser af denimartikler og trendy sneakers styrer denne dronningens afslappede garderobe, og I kvinder vil helt sikkert finde noget sejt til hende at have på i dag. Så fortsæt og byg Ursulas look omkring de sødeste stofmasker, hun ejer... selvfølgelig en glitrende havfrue-inspireret maske.

Husk, at der kun er to regler, du skal følge, mens du gør dem klar til dagens lange protestsession på gaden: skoene skal være nogle af de mest behagelige, fordi de kommer til at gå kilometervis, og stofmasker bør ikke være savnet, da de holder dem sikre mod COVID-19-virussen.

God fornøjelse med at spille Villains Against Racism dress up-spillet for piger online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug din mus til at gennemse kategorifanerne i dette online udklædningsspil for piger

Lignende spil

Her er tre andre Villains-spil, du bør tjekke ud:

  1. Guestzilla-skurk
  2. Skurkens moderne makeover
  3. Harley vil være prinsesse