Polynesisk Prinsesse Tropical Sweet Sixteen Party on Prinxy

Spiller Polynesisk Prinsesse Tropical Sweet Sixteen Party på Prinxy

Historien om Polynesisk Prinsesse Tropical Sweet Sixteen Party

Forbered dine dansesko, det er fest! I år skal Moana fejre hendes søde 16. Hun er vild med det! Du er en af de særlige gæster, så du skal bare komme i gang med Polynesian Princess Sweet Tropical Sixteen Party- spil, hvor piger kan deltage i det sjove!

Moanas fødselsdagsfest bliver lille, men hendes nærmeste venner vil helt sikkert være der. Ariel og Elsa planlægger at arrangere den bedste fest for deres ven, og de kunne bruge din hjælpende hånd. Er du med? De har allerede medbragt alle dekorationer, men de har brug for, at du sætter alt på det rigtige sted. I dette online værelsesdekorationsspil for piger bliver du indretningsarkitekt, og du får forvandlet Moanas soveværelse til et dejligt feststed. Tjek de muligheder, der er til din rådighed, og fyld rummet med farverige balloner, mange fødselsdagsgaver, og beskæft dig derefter med den farverige slikbar. Fødselsdagsfesten ville ikke være komplet uden en imponerende fødselsdagskage, cupcakes, småkager og frugtige drinks til vores fødselsdagspige og hendes gæster.

Nu hvor lokalet er pyntet op til Moanas søde 16-års fest, kan du komme videre og hjælpe vores fødselsdagspige med at vælge sit outfit til den store dag. Gennemse hendes smarte garderobe fyldt med prinsessekjoler, trendy crop-tops, bukser med udsving og fantastiske designhæle, og se, hvordan du kan mikse og matche dem. Bed Moana om at prøve de forskellige kombinationer, du laver, og vælg derefter det vindende look til vores dejlige pige. Du kan gå sikkert og vælge en smuk broderet festkjole, eller du kan tage en risiko og skabe et enestående look.

Er du klar til noget mere? Tør at fortsætte med at spille dette prinsesse-påklædningsspil, og vær forberedt på endnu en modeudfordring. Dernæst får du også pyntet Moanas smukke gæster. Der er nogle fantastiske muligheder i Elsa og Ariels garderobe, og du kan også bestemme deres festudseende! Går de efter gulvfejende kjoler eller vil de imponere med de dejligste cocktailkjoler? Uanset hvad du vælger, så tilbehør deres festlooks med de rigtige sko, funklende smykker og nye frisurer.

God fornøjelse med at fejre Moana's Tropical Sixteen Party på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug din mus til at gennemse alle mulighederne i dette online prinsessespil for piger

Lignende spil

Her er tre flere Moana-spil, du bør tjekke ud:

  1. Prinsesse drømmejob
  2. Ellie besøger Polynesien
  3. Curly's Dreamy Summer