Blondiner Vs Brunetter: Prom Challenge on Prinxy

Spiller Blondiner Vs Brunetter: Prom Challenge på Prinxy

Historien om Blondiner Vs Brunetter: Prom Challenge

Seks unge prinsesser ønsker at skille sig ud af trykket ved bal, og de bad dig style dem til denne længe ventede aften på gymnasiet. De har altid været rivaler, og gallaaftenen er endnu en mulighed for hver bande til at bevise, at de gør det bedre. Det er tid til at afslutte denne evige kamp mellem brunetter og blondiner, og du kan gøre det, mens du spiller Blondes Vs Brunettes: Prom Challenge udklædningsspil for piger online på Prinxy.app!

I løbet af gymnasieårene konkurrerede banden af blondiner og en af brunetterne om de mest forskelligartede temaer. Hvem er mere stilfuld og moderigtig, hvem er den smarteste, hvem er den smukkeste eller den mest populære i skolen. Heldigvis vil dette års bal afgøre alt. Så kom gerne i gang med dette helt nye udklædningsspil og hjælp dine yndlings Disney-prinsesser med at afslutte den evige konflikt mellem blondiner og brunetter. Det er Elsa, Aurora og Askepot vs Snehvide, Moana og Jasmin! Hvem tror du vil gå sejrrigt ud af denne konflikt?

Bliv deres personlige moderådgiver i dette online prinsessespil , gennemse alt det udvalg af kjoler og tilbehør, der er til din rådighed, og vælg et fejlfrit look til hver pige, og sørg for, at hver af dem vil skille sig ud fra mængden. Du kan vælge mellem et imponerende udvalg af gulv-fejende kjoler, pailletter mini-kjoler, dameagtige midi-kjoler og nogle af de smarteste jumpsuits, det outfit, du finder, passer til hver prinsesse. Suppler derefter hver valgt kjole med elegante frisurer, designersko med høje hæle og funklende smykker.

Hav det sjovt med at spille Blondes Vs Brunettes: Prom Challenge-spillet online på Prinxy.app, og prøv dit bedste for at hjælpe din yndlingspigebande med at vinde denne modekamp !

Spilkontrol

  • Brug din mus til at gennemse alle mulighederne i dette online prinsesse-udklædningsspil for piger.

Lignende spil

Her er yderligere tre GRATIS Prom-spil, du bør tjekke ud:

  1. Ellie Prom Style
  2. Prinsessebal galla
  3. Fra Nerd til Fab: Prom Edition