Prinsesser Animal Prints Obsession on Prinxy

Spiller Prinsesser Animal Prints Obsession på Prinxy

Historien om Prinsesser Animal Prints Obsession

Prinsesser Pocahontas og Jasmine har en ny modebesættelse. I denne sæson kan de ikke få nok af dyreprint – i alle farver. Det er ikke underligt, at de gerne vil have dyreprintet tøj på hele dagen. Spil Princesses Animal Prints Obsession dress up-spillet for piger online på Prinxy.app, tag med dem på en hurtig shoppingsession i indkøbscentret, og hjælp dem med at shoppe det nyeste dyreprintede tøj, sko og tilbehør!

Dyreprint er en af modetrends for 2020, selvom dette iøjnefaldende prints popularitet aldrig er gået væk. Printet forbliver stærkt som en trend for regntiden, og i dette online udklædningsspil for piger vil du opdage leopardprintet, slangeskind, zebrastriber og endda tigermønstre på kjoler, toppe, jakkesæt, bukser, sko og punge. Det er et overraskende alsidigt mønster, og du kan nemt klæde looket op eller ned. Du kan være fed og lægge de forskellige dyreprints sammen i et kæbebeslående outfit, eller du kan blot fokusere på én printet vare og sammensætte dagens outfit omkring det. Vi er allerede nysgerrige efter at se, hvad du vil vælge til disse to BFF'er. Er du klar til at vise dine evner?

Men først, lad os tage til et indkøbscenter for at shoppe nogle dyreprintede modeting. Slut dig til prinsesserne i deres indkøb , klik på alle dyreprintede outfits og tilbehør, og hjælp dem derefter med at passe de nye ting ind i deres garderobe. Sæt derefter dine stylingfærdigheder på prøve og skab nogle looks på forkant med mode! Til Jasmine kan du vælge en leopard midikjole og parre den med ankelstøvler, en smart læderjakke og en ny frisure. Eller du kan bare vælge en fuchsia bluse, parre den med læderleggings og få hendes outfit til at skille sig ud med en lang frakke med dyreprint. Til Pocahontas kan du blande en kjole med zebraprint med en imiteret pelsfrakke og lyserøde støvler, eller du kan vælge en croptop med slangeskindsprint, en pailletternederdel, et par knæhøje støvler og en jakkesæt med zebraprint. Du har også tørklæder, håndtasker, hatte og solbriller for at fuldende deres udseende.

Lad din kreativitet få frit løb, mens du spiller dette prinsessespil med mode-tema online på Prinxy.app og få det sjovt med at skabe et ekstraordinært look til disse smukke fashionistaer!

Spilkontrol

  • Brug din mus til at gennemse alle mulighederne i dette online prinsesse-udklædningsspil for piger.

Lignende spil

Her er yderligere tre GRATIS modespil, du bør tjekke ud:

  1. Holografiske tendenser
  2. Ellie følger modetrends
  3. Prinsesse Plaid Fashion Trend